Jump to content

Yolun Sonu: Mazda Türkiye Distribütörünü Nasıl Bilirdiniz?

speed
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Distribütörünü bilmezdik çünkü Mazda'nın distribütörü yok :) Mazda motor europe olarak buradalar, Haldızlar, Herter bunlar bayilikleri.

Asalet ile konuştum bunu 2 ay önce, çekilme durumu yok haberimiz yok demişti ama nedir aslı astarı bilemem. Aslında böyle bir şeye gerek yok zaten operasyonel çok az bir maliyetleri olduğu için. Biraz garip bir örnek ama örneğin Lotus, Aston Martin, Rolls- Royce vs nasıl burada ufak bir iki bayilik ile satılıyorlarsa (örneğin Royal Motors) Mazda da yakın bir pozisyonda şuan.

Çekilip ne yapacak yani, tamam içten yanmalı motorlu versiyonlar için Mazda bitti Türkiye'de o kesin de, zamanla çoğu otomobil elektrikli olunca, motor hacmi vergisi baskından kurtulunca ne olacak. Burası küçük bir pazar değil, tabela markası olarak olsa dahi bulunmaları şart. Muhtemel geleceklerini yakarlar eğer gerçekten çekilirlerse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu çekilme muhabbeti gerçek olsa bile mevcut mazda kullanıcısına olumsuz etkisi olmaz. Olsa olsa Mazda, yeni araç satamaz, biz de yeni mazda alamayız. Hoş zaten bu fiyatlarla yeni mazda almak zaten zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Lupara :

Bu çekilme muhabbeti gerçek olsa bile mevcut mazda kullanıcısına olumsuz etkisi olmaz. Olsa olsa Mazda, yeni araç satamaz, biz de yeni mazda alamayız. Hoş zaten bu fiyatlarla yeni mazda almak zaten zor.

Şartlar o yönde ekonomide gidişat belli

2011 Cruze i satıp 2017-2018 Mazda 3 Power veya Power Sense araç almak nasip olur mu bilmem

Sarı sitede şu anda 4 aded Mazda çıkıyor arama sonucunda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

49 dakika önce, Lupara :

Cruzedan sonra mazda 3, konforsuz ve küçük gelir. Ama para durumu müsaitse denemenizi tabsiye ederim.

@speed

İlk aracım 323f idi kedi farklı, size şu kadar söyleyelim 94 model kullandığım mazda 2011 model cruz un arka koltuktan daha konforlu du motor sesi efsane idi virajlara girenken kayma güveni veriyordu ama cruz ne virajda kayma güveni yol tutuş hem Mazda 94 hem cruz 2011 aynı, iç hacim olarak genişlik ölçüsü aynı gözüküyor sadece uzunluk 4.60 yerine 4.58 görünüyor.

Eski mazda kullanıcı olarak Mazda nin yerini cruze değil mazda doldurur, maddi durumlar elvelmedi ben cruze 1.6 124 PS i alırken 31.250 e almıştım diğer seçenekler Subaru İmprezza, Lancer, ve Dizel 2010 Mazda 3 vardı, Cruze aldım 4 buçuk yıl da 60 bine yakın yol yaptım ama kalbim mazdada kaldı, 2017 ve üzeri mazda 3 ler iki cruze parası şu anda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21.06.2023 at 21:34, Lupara :

Cruzedan sonra mazda 3, konforsuz ve küçük gelir.

@speed

Nasıl bir Cruze imiş ya gerçekten merak ettim, bildiğimiz Chevrolet cruze mu yoksa Cruise Gemisi falan mı karşılaştırdığınız:)) 

3. nesil mazda 3 nasıl şevrile kruzdan konforsuz ve küçük gelebilir? yanlış mı anlıyorum!??

gemi_turu_birlesik_arap_emirlikleri.jpg

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Katil Balina :

Nasıl bir Cruze imiş ya gerçekten merak ettim, bildiğimiz Chevrolet cruze mu yoksa Cruise Gemisi falan mı karşılaştırdığınız:)) 

3. nesil mazda 3 nasıl şevrile kruzdan konforsuz ve küçük gelebilir? yanlış mı anlıyorum!??

gemi_turu_birlesik_arap_emirlikleri.jpg

😁

Cruze gerçekten büyük araba. İçi dışından büyük olanlardan. Super B bile o kadar büyük gelmedi bana. Seri olmaması da dönüşlerde gemi kullanımını andırıyor. Cruyük gemisi desek yeri var :)

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Lupara :

😁

Cruze gerçekten büyük araba. İçi dışından büyük olanlardan. Super B bile o kadar büyük gelmedi bana. Seri olmaması da dönüşlerde gemi kullanımını andırıyor. Cruyük gemisi desek yeri var :)

Siz Cruze yerine Epica'ya falan binmiş olmayasınız. Önü arkası Mazda 3 kadardır, o da en fazla. Boyu eni de Mazda 3 kadar zaten.

Superb yerine da Fabia'ya binmiş olmayasınız hocam :) 

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...