Jump to content

Mazda 323 HB Otomatik Cam Açma Düğmesi

SpectrumWolf

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar, Mazda 323 aracım için  4'lü cam açma düğmesinden sol üstteki kırıldı. Sadece bir düğme için de komple seti almak içimden gelmiyor açıkçası. Fotoğrafta da gösterildiği gibi ilgili parça elinizde mevcutsa alabilirim.  Örneği olsa 3D yazıcıyla da yazdırabilirim fakat kendisi de kayboldu. İyi forumlar dilerim. 

mazda323.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Lupara :

Can sıkıcı bir durum. Diğer düğmelerden farklı mı ki?

Merhabalar, evet farklı diğer 3'ü tek girişliyken ana düğme (sanırım otomatik özelliğinden) çift girişli. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman bulmuşken kontrol ünitesini komple almak daha mantıklı. Tek düğmeyi bulabileceğinizi sanmıyorum. İstanbulda olsaydınız 3D modelleme için kardesimin arabasından söküp verirdik :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.06.2023 at 21:26, Lupara :

O zaman bulmuşken kontrol ünitesini komple almak daha mantıklı. Tek düğmeyi bulabileceğinizi sanmıyorum. İstanbulda olsaydınız 3D modelleme için kardesimin arabasından söküp verirdik :)

Bir arkadaşımın kardeşi teknik ressam ve 3d yazıcısı var, diğer düğmelerden birini verdim, kontrol ünitesini de verdim bana bundan yapabilir misin dedim  abi çok kolay dedi bakalım bir kaç güne  dönüş yapacak bana. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...