Jump to content

04.07.23 tarihinde 91 model mazda 626 alınır mı?

atakandaldaban
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhabalar. yeni üye oldum, henüz bir mazda sahibi değilim ama 626'lar çok hoşuma gidiyor. almayı düşünüyorum ama nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum. araç 91 model 195binde. tavsiyeleriniz olursa çok mutlu olurum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunuzun yanıtı nereden baktığınıza göre değişebilir.  Pek tabii ki ne kadar yeni bir araç satın alırsanız o kadar iyidir.  Burada amaç daha az sorunla karşılaşmak ve daha iyi bir araç kullanmaktır.  Diğer taraftan da bütçeniz sizi yeni araç alabilme konusunda zorluyor olabilir.  Bunların tümü olağan şeyler.

Bana sorarsanız eski bir araç alırken en önemli konu güvenilir bir marka almaktır.  Amerikalıların arıza istatistiklerine göre en az arıza yapan otomobil markaları arasında Mazda, Toyota, Subaru, Hyundai, Honda (sırasız yazdım) gibi Japon veya Güney Kore markaları vardır.  Yani Mazda iyi markalardan biridir.

Öte yandan,  model senesi ve odometre kilometresi de önemlidir.  Bunlar aracın ne kadar yeni olduğunu gösterir.  Benim detaylı araç bilgim pek yok ama 30+ senelik bir araç öyle yeni sayılmaz.  Aracın yaşı ve kilometresi arttıkça aldığınız risk de doğal olarak artıyor.  Bu finansal risk ve zahmet demek.

Satın alacağınız aracı detaylı bir incelemeden geçirmek akla ilk gelen adımlardan biri.  Bence bu incelemenin nerede yapılacağı önemli çünkü dürüst ve bilgili birinin bunu yapması gerekir.  Tabii bunun da bir maliyeti var ama muhtemelen uzun vadede buna değebilir.  Kayseri'de bunu yapabilecek birini araştırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...