Jump to content

Mazda 3 BK (Hb) Yan Marşpiyel Arayışı

baha
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar 

Uzun zamandır bulunduğum şehirde ve internette görselde belirttiğim marşpiyelden arıyorum.Aracın modeline göre hiçbir yerde bulamadım.Farklı bir aracın marşpiyeli uzunluğu genişliği vs uyuyorsa ondan taktırmayı düşünüyorum.Daha önce böyle bir işlem yaptıran varsa konu hakkında destek olabilir mi ?

bd8e0966-e29d-4bbc-b232-0457caa9fa19.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'de olabileceğini zannetmiyorum. Özellikle güney Asya ülkelerinde mazda çok popüler. Daha çok onlar yapıyor böyle şeyleri, o da çok tuzlu olur. nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankara İstanbul gibi şehirlerde fiberciler tabir edilen kimseler yapabilir. Hazırda bulmanız imkansız gibi bir şey bence. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Katil Balina :

Türkiye'de olabileceğini zannetmiyorum. Özellikle güney Asya ülkelerinde mazda çok popüler. Daha çok onlar yapıyor böyle şeyleri, o da çok tuzlu olur. nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankara İstanbul gibi şehirlerde fiberciler tabir edilen kimseler yapabilir. Hazırda bulmanız imkansız gibi bir şey bence. 

Evet maalesef Türkiye de böyle modeller olacağını hiç sanmıyorum bende.Bulunduğum şehirde fiberci maalesef yok.Aynı marşpiyelin farklı araç için olanını bulmaya çalışıp kestirip bi şekilde uydurmaya çalışıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...