Jump to content

Ruhsat bilgileri hatalı

ertugby
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce 2013 model 2014 ocak trafiğe çıkışlı skyactiv mazda 6 aldım. Ancak aracım ruhsatta gh olan 2.0 sport O.V 155hp olarak geçiyor. Ayrıca 2013 model sigorta altyapılarında skyactiv gj görülmüyor. Dolayısıyla aracıma lasko yaptırmak istediğimde araç farklı görülüyor, kasko değeri de düşük çıkıyor. 

Bu durumu yaşayan başka biri oldu mu, kaskoyu nasıl skyactiv olarak yaptırabilirim bilen arkadaş var mı? 

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. 

Not: konuyu nereye açacağımı kestiremediğim için motor bölümüne açtım, eğer yanlışsa uygun başlığa taşınabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sigorta şirketleri hiçbir şekilde arabayı doğru versiyonuyla kaskolayamıyorlar. Ama benim merak ettiğim şu ki 2013 skyactiv mazda 6 aracı olan herkesin durumu aynı olmalı.. Ya kimse durumun farkında değil ya da önemseyen olmadı benim kadar. Ben de boşvereyim diyorum ama Allah korusun aracı pert edersek bir şekilde normal kayıptan hariç aracım eski kasa olarak görüldüğü için de çok ciddi değer kaybı olacak. Kaskonun pek bir anlamı kalmayacak o zaman da. Sigorta şirketleriyle yaptığım görüşmeler sonucu anladığım kadarıyla bu durumu düzeltebilecek tek kurum Türkiye sigortalar birliği. 2013 model yılına tıpkı 2014te olduğu gibi Mazda 6 2.0 Sport SKY-G kodunu eklemeleri sorunu çözecek gibi. TSB bunu nasıl görmezden geldi bilmiyorum, açıkçası benim için duruma el atacaklarını da pek sanmıyorum ama ulaşmaya çalışacam yine de. 

Fikirlerinize açığım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...