Jump to content

Familiama Rüzgarlik...

kerem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Rüzgarlik Su An Boyanmasi Bitti. Bayagi Alçaltildi 11cm Oldu Yüksekligi. Yarin Motaji Yapilacak. Resimlerini Çekebilirsem Paylasicam. Stickerimide Yapistirdim Çok Güzel Oldu :D Saol Mustafa Abi ve Burak Abi...;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

2

• emredeler

5

• kerem

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Şu tamponları da komple aracın renginde yaptırsan daha güzel olacak Kerem

evet Tam damarima Bastin walla. boyatsammi boyatmasammi arada kalmistim. kimisi boyat diyor. çogunluk boyatma böyle kalsin diyor. ben boyatma taraftariyim. isler karisik anlican :D ama tavsiyen için çok tskk. ettim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakışmış  :)

tamponlardaki siyah kısımlardan  kurtulursan daha iyi gösterecek spoiler  kendini  O0

onun için biras para lasim. tamponlar komple boyanacakmis. Boyatan neden akil edememis anlamadim :D tskk.ler bu arada...;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onun için biras para lasim. tamponlar komple boyanacakmis. Boyatan neden akil edememis anlamadim :D tskk.ler bu arada...;)

1,5 motorlu familialarda böyleydi sanırım fabrika çıkışı  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yandan bi an andırıyo lakin arkadan yemess :D

aynen abi. ama çaprazlama bakınca harbi bende benzettim. o şekilde de bi resim çeker atarım buraya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynen abi. ama çaprazlama bakınca harbi bende benzettim. o şekilde de bi resim çeker atarım buraya.

ama sen subaruyu andırıyor diye subarucular gibi kullanma sakın bize lazımsın daha sen ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kerem abartısız şık bişey olmuş güle güle kullan. Şimdi dediğim gibi sıra kaliperleri beyaza, tamponları maviye boyatmakta :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama sen subaruyu andırıyor diye subarucular gibi kullanma sakın bize lazımsın daha sen ;)

zaten abi subaru gibi gitmior rahat ol sen :D saol abi düşündüğün için ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kerem abartısız şık bişey olmuş güle güle kullan. Şimdi dediğim gibi sıra kaliperleri beyaza, tamponları maviye boyatmakta :)

kaliperleri beyaza boyamak hiç aklıma gelmemişti. maviye boyarım diye düşünüodum onlarıda. aslında fena da olmaz yani beyaz. daha önce niye düşünmediysem. tavsiyen için çok tşkk. ettim... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...