Jump to content

Familiama Rüzgarlik...

kerem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

2

• emredeler

5

• kerem

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

uzun iş yani :D

Aslında çok basit. Kendin bile yaparsın. Printer'dan bi çıktı alıp içini keserek şablon yapsan, beyaz boya kuruduktan sonra da o şablonla yazarsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında çok basit. Kendin bile yaparsın. Printer'dan bi çıktı alıp içini keserek şablon yapsan, beyaz boya kuruduktan sonra da o şablonla yazarsın :)

uzun iş işte :D :D güzel fikir aslında bakalım bakalım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de famila vardı,nasıl düşünürsün tam bilemiyorum ama daha kibar bir spoiler düşünsen daha güzel olur....Arabanın kibar kasasına abartı rüzgarlık çok göze batar.Benim familia nın resimlerini bulursam ekleyeyim bir bak belki hoşuna gider spoiler.Tabi zevk gene senini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş ilk resimlere göre alçalmış epey hayırlısı olsun O0

Ama benim görüşüme göre - kaliper konusunda - tamponları boyattıktan sonra kaliperin gövdesinin arabayla aynı ton mavi üzerindeki mazda yazısının beyaz olması daha şık durur..Tabi son karar senin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun Kerem, güzel olmuş spoilerin.

ben bu akşam 5 den sonra klinikte olacağım, 1-2 saat takılırım orada bilgin olsun :)

tmm abi. 3 saat takılsan görüsebilirdik :D 7 de işten çıkıyorum işte abi. neyse akşam 7 gibi eve gelince bakarım foruma duruma göre paslaşırız. zaten hava filtresinin borusuna bi operasyon gerekior. kağıt bantla sarılı duruyor :D :D saol bu arada abi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş ilk resimlere göre alçalmış epey hayırlısı olsun O0

Ama benim görüşüme göre - kaliper konusunda - tamponları boyattıktan sonra kaliperin gövdesinin arabayla aynı ton mavi üzerindeki mazda yazısının beyaz olması daha şık durur..Tabi son karar senin ;)

walla karar falan kalmadı bende. emreder beyazın üzerine mavi mazda yazısı dior sen mavinin üzerine beyaz mazda yazısı diyorsun :D iki arada bi derede kaldım :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...