Jump to content

Ilk sahibinden 2015 model Mazda 3 Power

Reicht

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 hafta sonra ...

Aracim satilmistir. 7 senelik mazda seruvenimi burada noktaliyorum (yada ara veriyorum belli olmaz :) ama takipte kalmaya devam edecegim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, Reicht :

Aracim satilmistir. 7 senelik mazda seruvenimi burada noktaliyorum (yada ara veriyorum belli olmaz :) ama takipte kalmaya devam edecegim. 

Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah daha yeni modellere binmek nasip olur.  Mazdanın ülkemizde satış olayının olmaması büyük eksiklik. Yedek parça sorunu yok ama, keşke üretilen modern araçlar ülkemize gelse idi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.02.2024 at 21:21, Renegade :

Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah daha yeni modellere binmek nasip olur.  Mazdanın ülkemizde satış olayının olmaması büyük eksiklik. Yedek parça sorunu yok ama, keşke üretilen modern araçlar ülkemize gelse idi. 

Cok tesekkur ederim. Mazda tekrar gelse ve gücüm yeterse tekrar mazda alirim bende ama malswsef suanki durum buna musait degil. Guzel anilar biriktirdim kendisiyle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda çekildi vs. diyoruz ama 2.el mazda fiyatlarının maşallahı var. Aynı model renolar 100bin tlye kadar geri çekilmişken mazda 3 ler yukarı gitti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.02.2024 at 23:06, Renegade :

sorunsuzluğundan ve tasarımının güncelliğini koruması olabilirmi?

Aslında Mazda 3'lerinde fiyatı düştü ama beklenenden az gibi ve temiz modelleri halen yüksek. 

Klas otomobil algısı var, yani aynı dönemin bir otomatik Corollası Civic'i gibi değil imajı. Ve teknoloji-kalite olarak onların üzerinde araba, markanın sorunlu durumuna rağmen piyasada fiyat böyle dengeleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...