Jump to content

Aks

teklifsiz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar, aracım 2015 Mazda 3. Ustam Sol aks in değişmesi gerektiğini söyledi fakat hiçbir yerde parça bulamiyoruz. Bildiğiniz güvenilir parçacı var mı acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer sormadıysanız Değirmendere Japon oto market'e bir sorun. Ellerinde yoksa bile tedarikçilerde varsa sipariş verirler kargo ile gelir. Orijinal olarak Adnan otomotiv fiyat verdi mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam emin değilim fakat orijinal ekipman numarası GDC12560X olarak gözüküyor. Yetkili servise şasi numarası verilip teyit edilmesi lazım tabi. Bu parçayı yan sanayi üreten marka olarak gsp görünüyor lakin yerli pazarda satışını göremedim. Parçacılara tedarik sağlayan firmaların birinin (dinamik) web sitesine bakınca gsp ile çalıştıklarını görüyorum. Detaylı olarak sordurulursa parça getirtilebilir gibi.

https://www.autodoc.co.uk/car-parts/oem/gdc12560x

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayır bu yabancı bir web sitesi. Yine sipariş edilebilir fakat kargo ve gümrük prosedürleri olacaktır. Sadece parçanın varlığı ile ilgili bilgi olması amacıyla attım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orijinale göre uygun geldi bana. O segmentte başka marka olsa bundan aşağı olacağını sanmıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ank-İst. çıkma arayın, çoğu zaman garantili temiz çıkma parça bulunuyor. Siteleri var, telefon edin, örn. sahibinden çıkma parça markaya göre arama yapın, telefon edin gibi. 

https://www.sahibinden.com/otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-yuruyen-direksiyon/aks?a91554=1016866

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güvenilip para yatırılır mi bilemiyorum, bir dünya dolandirici türedi. Sizin bildiğiniz güvenliğiniz tavsiye edebileceğiniz biri var mıdır acaba 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, teklifsiz :

Güvenilip para yatırılır mi bilemiyorum, bir dünya dolandirici türedi. Sizin bildiğiniz güvenliğiniz tavsiye edebileceğiniz biri var mıdır acaba 

Kesinlikle para yatırılmaz. Gerekirse arabayla/otobüsle gidip almak daha mantıklı. Yıllar önce Reno parçası için katil olacaktık.

https://www.parcafilosu.com.tr/mazda-3-aks

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim tercihim orijinalden yana olacaktır. Taşıyıcı veya lastik/kauçuk bir parça olsa dışarıdan alınabilir lakin orijinal çıkma aksı yerinde görerek veya servisten sıfır orijinali temin etmek çok daha verimli olacaktır. Sürekli bozulan bir parça değil hoş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
02.02.2024 at 01:26, teklifsiz :

Selamlar, aracım 2015 Mazda 3. Ustam Sol aks in değişmesi gerektiğini söyledi fakat hiçbir yerde parça bulamiyoruz. Bildiğiniz güvenilir parçacı var mı acaba.

Parçayı bulabildiniz mı acaba? Son durum nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, mare101 :

Parçayı bulabildiniz mı acaba? Son durum nedir?

Parçanın sadece orginali var, diğer seçenekleri bulamadık, bir tornaciya yaptırdım, olmadı, o kadar para boşa gitti. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, teklifsiz :

Parçanın sadece orginali var, diğer seçenekleri bulamadık, bir tornaciya yaptırdım, olmadı, o kadar para boşa gitti. 

Benim de sizin gibi sol ön aksa ihtiyacım var. Bir kaç ay önce aks körüğü yetkili serviste değişmişti. Bir ,iki ay kadar sonra değişen körüğün yağ kaçırdığını fark ettim. Motor bölümünün sol tarafı olduğu gibi yağ içinde kalmış. Tekrar servise gidip müdahale ettirttim ama bu durumu fark edene dek kısa süre de olsa yol yapmıştım. Şimdi zaman zaman sanki titreme varmış gibi hissediyorum, dönüşlerde tık diye ses de var. Bu yüzden orijinal sol ön aks arayışına girdim ve sizin de dediğiniz gibi servis dışından temin etmek imkansız gibi gi. Yurtdışından bulurum dedim ama makul fiyata bulamadım. Halihazırda bekliyorum.

Aracım benzinli otomatik vites. Araca uygun sol ön aks OEM numarası: FTC9 25 60X

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...