Jump to content

3. Nesil Mazda3 multimedya tuşları sökümü

thsnlcy
 Paylaş

Çözüme git CUMOOOOX tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Yeni aldığım 2014 reflex paket aracımın ses açma düğmesi yanında bulanan tuşların içine sanırım önceki sahibi tarafında şekerli bir şeyler dökülmüş tuşları yapışıyor ve ağır şekilde geri geliyor tuşları çalışıyor ama bu şekilde olması biraz canımı sıkıyor.

Burayı temizlemek istiyorum bu kısmı sökmek için bir görsel veya video bulamadım.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek birilerini bulabilir miyim.

Bilmeden sökmek istemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Çözüm

bu video benzeri videolara bakarak işinizi halledebilirsiniz android/apple car play install yazarak farklı videolara da ulaşabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, CUMOOOOX :

bu video benzeri videolara bakarak işinizi halledebilirsiniz android/apple car play install yazarak farklı videolara da ulaşabilirsiniz. 

Teşekkürler bu video işime yarayacak gibi duruyor tamamını izleyip sonucu bildireceğim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12.04.2024 at 13:13, thsnlcy :

Teşekkürler bu video işime yarayacak gibi duruyor tamamını izleyip sonucu bildireceğim 

12.04.2024 at 13:03, CUMOOOOX :

Tekrardan teşekkür ediyorum çok işime yarayan bir video oldu.

Tuşları titizlikle sökerek temizledim kola dökülmüş her yeri yapış yapış olmuş 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, thsnlcy :

Tekrardan teşekkür ediyorum çok işime yarayan bir video oldu.

Tuşları titizlikle sökerek temizledim kola dökülmüş her yeri yapış yapış olmuş 

Rica ederim çözebilmenize sevindim, güzel günlerde kullanın bu arada benim aracımda 2015 Reflex ilerleyen zamanlarda CarPlay takmak istiyorum , sökmesi takması kolay oldu mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, CUMOOOOX :

Rica ederim çözebilmenize sevindim, güzel günlerde kullanın bu arada benim aracımda 2015 Reflex ilerleyen zamanlarda CarPlay takmak istiyorum , sökmesi takması kolay oldu mu ?

Evet kolay söküldü ama biraz tedirgin oldum bağlantı yerleri yapış yapış olduğu içinmiş meğersem zor ayrıldı yerinden ama temizledikten sonra kolay oturdu. 

Göğüs kısmındaki havalandırma yerlerini de temizlik için bi ara sökeceğim.

CarPlay bende düşünüyorum ama şimdilik bluetooth yeterli geliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...