Jump to content

Ford ve Mazda

murat.akyol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ön balatayı iki kere değiştirdik son değişimde (geçen yaz)babam arkalarada baktırmış adam gerek yok demiş...benim araba ölçü değil abi diyorum hala ikinci set lastiği kullanıyoruz kısmetse bu yaz onu değiştireceğiz..... :Darabayı satarken yazacam değişeni yoktur diyeee :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alınmanı istemem ama bence 90larda kullandığın mazdalarla bugünküleri karşılaştırman yalnış...daha doğrusu herhengi bir marka içinde bunu söyleyebilirim.ben 98 model bir mazda kullanıyorum ve daha bir yeri bozulduğundan dolayı servise götürmedim :nazar:...egzos değişmedi arka balatalarım bile orjinal ama bunlar bir gösterge deil...çünkü her şey için sadece araba değil üretim olayı değişti.babamın 85 yılında aldığı tv hala .köyde duruyor bugün hangi tv 23 sene boyunca çalışır...son olarak şunu eklemek isterim bahsettiğin tüm araçlar çok mekenik şu anki araçlarda çok fazla elektronik sistem var ve biliyorsun ki bunun fayları kadar zararıda var...çünkü sistemler çok hassas oluyor....   

bunun alınacak bi tarafı yok dediğin şey çok doğru aslında dediğin gibi eskiler her zaman daha sağlam oluyor..bu çoğu marka için geçerli ama bence mazda için çok daha geçerli bu da can sıkıcı bir durum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

benim anladığım kadarıyla size problemli araba denk gelmiş. yoksa bu sitede saydığın problemleri yaşayan başka kimse yok diye biliyorum (çakmak lambası hariç :))

bir de

"94 model 323 ümüz vardı 10yıl o arabayı kullandık ben araba sürmeyi öğrendiğimden beride 4 yıl kullandım çok yakın arkadaşımda 98 323 vardı onunda 3 yıl boyunca içinden hiç çıkmadık ve ileri sürüş stillerini öğrenelim derken arabaların anasını ağlattık yıllarca akla gelmeyen işkencelerde bulunduk ama hiç biri tık demedi..."

yazmışsın. merak ettim kaç yaşında araba kullanıp ileri sürüş teknikleri denemeye başladın? :) ben de ortaokulda kamyon kullanarak öğrendim araba kullanmayı ama ileri sürüş tekniklerine hiç geçemedim bu zamana kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim anladığım kadarıyla size problemli araba denk gelmiş. yoksa bu sitede saydığın problemleri yaşayan başka kimse yok diye biliyorum (çakmak lambası hariç :))

bir de

"94 model 323 ümüz vardı 10yıl o arabayı kullandık ben araba sürmeyi öğrendiğimden beride 4 yıl kullandım çok yakın arkadaşımda 98 323 vardı onunda 3 yıl boyunca içinden hiç çıkmadık ve ileri sürüş stillerini öğrenelim derken arabaların anasını ağlattık yıllarca akla gelmeyen işkencelerde bulunduk ama hiç biri tık demedi..."

yazmışsın. merak ettim kaç yaşında araba kullanıp ileri sürüş teknikleri denemeye başladın? :) ben de ortaokulda kamyon kullanarak öğrendim araba kullanmayı ama ileri sürüş tekniklerine hiç geçemedim bu zamana kadar :)

Ben Bükey abiden öğrendim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir de

abi benim arabayi hafif zorlayinca bi yerinden kesin bi ariza çikior :D bende annamadim ne ayak... ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi benim arabayi hafif zorlayinca bi yerinden kesin bi ariza çikior :D bende annamadim ne ayak... ???

ben de Ördeği ilk aldığım zamanlarda seninki gibiydi. bi zorladım buji yağladı, bi zorladım baskı bilya yapıştı ve daha alır almaz bana bir dünya masraf yaptırttı. sebebi ilk sahibinin arabayı kenara atıp uzun süre kullanmamasıydı. şimdi ise eşşeğe benzedi iyice, ne kadar yüklensen bile banamısın demiyor. muhtemelen seninki de öyledir, zamanla rayına oturur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de Ördeği ilk aldığım zamanlarda seninki gibiydi. bi zorladım buji yağladı, bi zorladım baskı bilya yapıştı ve daha alır almaz bana bir dünya masraf yaptırttı. sebebi ilk sahibinin arabayı kenara atıp uzun süre kullanmamasıydı. şimdi ise eşşeğe benzedi iyice, ne kadar yüklensen bile banamısın demiyor. muhtemelen seninki de öyledir, zamanla rayına oturur :)

aynen abi aldigimiz kisi fazla kullanmiodu. evin önünde yatiordu hep araba. su siralar bi sorun yok ins. olmaz. biktim artik yaptir yaptir. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir de

12 yaşında araba kullanmaya başladım 13 yaşında trafiğe çıkıp tüm ankarayı dolaşıyordum (ailem çok tavizkar olduğu için böyleydi) sonra tabi ileri sürüş teknikleri (el freni,j turn,sol ayak freni vs) öğrenmeye başladık arkadaşımla birlikte 15 yaşında istanbula gidip geliyordum babamla birlikte(ama babam hiç direksiyona geçmezdi)...derken araba sürmeyi öğrendiğim yaştan bu yana 120.000 km den fazla yol yaptım..zaten bende araba hastalığı küçüklükten var okuma yazma bilmezken tüm arabaların marka/model/hangi ülke üretimi/kaç bg vs biliyordum ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...