Jump to content

Şanlıurfa Mazda usta tavsiyesi

kamlikli
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 1 yıldır Şanlıurfadayım. İlk geldiğimde araç bakımını bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir ustaya yaptırdım. Ancak usta mazdada o kadar anlamıyorduki polen filtresini bile youtubedan bakarak söktü. Tabii aracımız Mazda olduğundan herhangi bir arıza çıkarmadı ve usta aramadık bu 1 yıl süre zarfında. Ancak periyodik bakım zamanı gelmek üzere. 10 bin km tamamlamadım ama önümüzdeki ay 1 sene dolacak o yüzden tekrar yağ değişimi filtre değişimi vs. yaptıracağım. Yaklaşık 30bin kmdir bujilerde değişmedi. 1 yıldır antfrizde değişmedi onlarıda yenilemek istiyorum. Şanlıurfada bildiğiniz mazda ustası veya iyi bir motor ustası mevcutmu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de Izmir'de bir süredir kalifiye usta arıyorum ama maalesef bulamıyorum.  Türkiye'de yüzlerce sanayii sitesinde binlerce sözde usta var ama bence bunların en az % 80 kadarı bilgisiz ve beceriksiz.  Eline bir anahtar alan kendini usta sanıyor.  Bizim Türk halkı da otomobil konusunda yeterince bilinçli olmadığı için bu sözde ustalar kolayca para kazanabiliyor.  Benim bu sanayii sitelerindeki ustalar ile ilgili izlenimim ve fikirlerim maalesef budur.  Size de kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...