Jump to content

Aracınızda yaptığınız değişiklikleri kasko poliçenize ekletin!

babatolia
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burak bu ctesi Biran abinin guzuyla benim guzuyu kahvaltı sonrası bakıma sokuyoruz ayrıca Biran abinin xenonlar geldi ebaydan onuda hallediorus istiosan ctesi seninkileride halledelim ;)

Kanka, Biran Abi nin xenonlar kaça mal oldu? Ha bi de ne marka?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu bir güven meselesi, fatura meselesi değil. Acente gözüyle gördükten sonra çeker zeyilnameyi, neden çekmesin? Sonuçta sahtekarlık istemiyoruz arabanın tam olarak sigortalanmasını istiyoruz, bunun için fatura isteyen acenteleri ve sigorta şirketlerini değiştirin bence.

Hasar durumunda fatura sorabilirler ama değer belirlemek için, olmasa da sorun olmaz, eksper değerlendirir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasko onu verir bunu vermez diye birşey yok, diğer yeni açılan konuya da yazdım, ben aracımı mevcut haliyle eksiksiz sigortalatmak istiyorum dersin, primini de ödersin olur biter. Biz bunu sigortalarız ama şu parçayı sigortalamayız diyen şirketleri değiştirin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kanka, Biran Abi nin xenonlar kaça mal oldu? Ha bi de ne marka?

marka h.i.d ben gecen sene sislere almıştım hala kullanıyorum kargo dahil 125 civarı bişeye maloldu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kasko onu verir bunu vermez diye birşey yok, diğer yeni açılan konuya da yazdım, ben aracımı mevcut haliyle eksiksiz sigortalatmak istiyorum dersin, primini de ödersin olur biter. Biz bunu sigortalarız ama şu parçayı sigortalamayız diyen şirketleri değiştirin.

abi anadolu sigorta farın içine sonradan yapılan işlemi kabul etmiyor direk far sigortada angel hariç
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sevgili uyumsuz insan yeni araba aldığımda seninle hummalı bir ebay çalışmasına girelim... valla bak bu sefer yemeğimi sefer tasımı alır gelirim sana yük olmam :D

sen gel gerisi sorun değil ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...