Jump to content

Mazda Avrupa Yetkili Satış Bayiilerini Açıkladı

mebbasayar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence Mazda Avrupa kendi sahibi oldugu bayilerde acacaktır.. o yüzden bol keseden bayilik dagıtmamıs olabilir.. kendisi tükan acacaksa, özelliklede İstanbul gibi bi yerde o yüzden daha farklı bir strateji izliyor olabilir.. yani ben şahsen Mazda Avrupa nın yerinde olsaydım öle yapardım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdanın en önem verdiği konu servis hizmetiydi.Satışı sonra düşünürüz demişti.Demek ki diğerlerini yeterli görmedi satış vermedi diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan haber vermiş ;)

Ankarada dun aksam Eskisehir yolu uzerinde yeni acilmis olan OPAN'da da Yakinda Mazda burada diye bir afis asilmisti ama..

Sadece satis mi yoksa satis+servis mi bilememekteyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer servis varsa Çayyolu müşterisini çeker burası ki epey bir Mazda kullanıcısı var orada. Ama ben hala umarım servis değildir diyorum. Opel ve Mazda teknolojileri çok zıt. Birkaç ay eğitim verselerde; geçmişi olmayan bir usta ne kadar başarılı olabilir ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi, görüşmedim Asalet'le ama sorsam da devam ediyoruz diyecek gibi geliyor

Yakında belli olur hepsi. Şimdi ortalık biraz toz duman. Dinmesini bekleyelim.. Haziran'a çok kalmadı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet.

Bu arada Opan Mahindra diye bir Hindistan markasını da satıyormuş. O kadar küfrettik Opel'e, şimdi guzularla yan yana duracaklar; bir de Hindu kardeş bulmuşlar kendilerine. Süper...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Evet.

Bu arada Opan Mahindra diye bir Hindistan markasını da satıyormuş. O kadar küfrettik Opel'e, şimdi guzularla yan yana duracaklar; bir de Hindu kardeş bulmuşlar kendilerine. Süper...

guzuların kaderi bu herhalde burda hintli kardeş bulmuş mermer kafalarda kalsa çinli kardeşi oluyodu :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satışın değil servisin nerede olduğu önemli. Mazda, satış ile servisi bazı firmalarda farklı yerlere verme düşüncesinde olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satışın değil servisin nerede olduğu önemli. Mazda, satış ile servisi bazı firmalarda farklı yerlere verme düşüncesinde olabilir..

umarım öyle yaparlar cünkü eski sistemde her galerinin birde servisi oluyordu ve tek lift bile olsa bi şekilde onunla yetinilmeye calısılıyordu.. özellikle Anadolu da işler böle yürüyordu takip edebildigim kadarıyla.. herhangi bir ilin girisinde sırasıyla dizilmis firma firma satıs-servis binaları, dev gibi binalar Honda, Toyota, Reno, Pejo, Ford, Opel vs.. Mazda yok aralarında, şehir icinde fazla büyük olmayan bi apartmanın alt katında bi dükkan!! sadece tek lifte yetecek kadar servis alanı gerisi 4-5 otomobilin sıgacagı genislikte bi galeri..

mutlaka bunların önüne gecmek icinde calısmıslar cünkü listede bu tipte oldugunu bildigim 3-4 ilin satıs-servis bayiiligini göremedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...