Jump to content

HB yuzgarlik.

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim kuzuya taktirmak istiyorumda bi tane soyle yakisan yuzgarlik tepeye. serviste yapiyorlarmi selman abinin arabaasindaki gibi,, bugunlerde servis'e gidemedigim icin soramadim bir turlu yapiyorlarsa sizce maliyeti nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Koşuyolu Merser'de taktırdım orjinal Mazda HB spoilerı (6 ay oluyor), alarm ve krom egsozt ile birlikte hepsine 600 YTL civarında bir para vermiştim. Sanırım o 200 YTL civarında bir maliyeti vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Koşuyolu Merser'de taktırdım orjinal Mazda HB spoilerı (6 ay oluyor), alarm ve krom egsozt ile birlikte hepsine 600 YTL civarında bir para vermiştim. Sanırım o 200 YTL civarında bir maliyeti vardı.

hmm sanirim simdi de ayni civardadir,, ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben orjinalini taktırdım polyester degilde plastik olanını, garantilidir dediler mazdanın kendi parcası oldugu için, ama diger yan sanayide yapılan polyesterlerin garantisini veremeyiz dediler_bende bunların üzerine 450 milyon bayıldım :P_içim rahat oldu en azından, yarın öbürgün sattıgın zaman arabayı (mesela yani ;)) cıkartıp faturasını gösterebilirsin orjinal parca kullanılmıstır diye, ayrıca servisine de ulasacaktır zaten alıcı kişi araba ile ilgili bilgi almak amacıyla, servis bilgisayarında da kayıtlı olur böyle seyler zaten_yani anlar alıcı kişi araba tamamen orjinal diye bu bence önemli bi avantaj_sonrasında kaybın aradaki 200milyon farktan fazla olabilir ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...