Jump to content

Trafik / Kasko Poliçe sorgulama

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Trafik, Kasko ve poliçelerimizi Internet üzerinden sorgulamamıza yarayan bir site varmış arkadaşlar.

http://www.tramer.org.tr/tramer/policePublicSorgulamalar.mxx?cmd=sorgulamalar

Araç bilgilerim tam olarak yanımda olmadığı için sorgulayamıyorum o sebeple tam olarak ne işe yarıyor bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu site yeni sigorta policesi yaptirirken acentanin daha onceden bir hasarin var mi. indirim alacak misin almayacak misin sorgusunu yapmasi icin olusturulmus bir yer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

ey ahali  :tey: kaskom 2 gün sonra bitiyor(Axa-oyak) bugün aradılar 27.000 ytl değer üzerinden 700 ytl kasko fiyatı teklif ettiler.bilenler ne der bu duruma,uygunmudur yoksam başka teklifler varmıdır ;)

yaptır gitsin işte uraştırma bizi zaten açız mangal için et beklioruz :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

burak abi konuyu hortlattım.araç alım-satımı devam ettiği sürece hepimize lazım bu.güncel tutalım.

kasko-poliçe haricinde kayıtlı trafik kaza tutanaklarıda mevcut içeriğini aşağı yazdım.daha kullanmayanlar için

2 senedir almak istediğim araçları görmeye gittiğimde şasi ve plakasınıda alıp eve geldiğimde tramerden sorgularım.bu sayede malum aracın varsa kazası,raporu,kaza anı fotoları,sıfır alındığından beri kimlerin sahip olduğu,ben alırsam kaçıncı sahibi olurum vs.herşeyi öğrenebiliyorum.buda bana sorguladığım araca göre bir nevi güven veriyo.yeni araç alacaklara tavsiye ederim.site büyük-küçük harflere duyarlı.yeni kullananlar için biraz zor.bu arada experler şifreleriyle girip sadece plakadan aracın seceresini çıkarabiliyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sık olur mu bilmiyorum ama bi arkadaşımın kaskosu balon çıktı, kasko yenilerken yeni kasko şirketi sıfırdan kasko muamelesi yapmak zorunda kalmış. Arkadaşım kasko yaptığı acentede kapanmış, kimseye ulaşamadı gitti yılların hasarsızlığı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...