Jump to content

Philips DiamondVision H4 5000K ampul

Bodof
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben bu muhabbeti bilmiom tabii susuom.. :)

Mücahit arkadaşımız devamlı ilginç resimler gönderiyor fakat çoğu Fotoshoplu olduğu anlaşılınca biraz(şakadan) Fatoş kompleksi oluştu onun için arasıra takılıyoruz işte. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 167
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

37

• NeBiAnd

18

• mazdamx-5

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Normal sarı ampullerle karşılaştırıldığında bembeyaz kalıyor ama Zeynep'in de söylediği gibi Xenon'ları açtığınız anda xenon'ların yanında yine sapsarı... Bende Diamond değil de BlueVision var, ilk alıp taktığımda gerek yok xenon'a demiştim, şimdi uzunlardaki Philips'ler xenonların yanında sırıtıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eh Okan tabi sırıtacak biraz,xenonun yerini asla tutmaz ama benim de dediğim öok kötü değil yani.Ne yapalım 2,5 ytl jant alırken xenona paramız çıkışmadı. :'( ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrudur Biran Abi, ben uzun süre Blue Vision kullandım hem yakın hem uzunlar için. Gayet iyiydi. Diamond Vision ondan daha iyi diyolar... Yani yanında karşılaştırabileceğin bi xenon olmadığı sürece gayet güzel...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eh Okan tabi sırıtacak biraz,xenonun yerini asla tutmaz ama benim de dediğim öok kötü değil yani.Ne yapalım 2,5 ytl jant alırken xenona paramız çıkışmadı. :'( ;D ;D

Ama xenon dan daha havalı duruyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Edeyim abi, senden kıymetli mi... Yalnız akşam bi özel mesaj atarsan uzunlar için mi yakınlar için mi olduğuna bakayım istersen, fark etmez diyosan adresi ver yarın gönderirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebaydan yediim kazık.bide ince yapmış deyyuslar;şööle deneme babında takiim dedim serviste;tam anlamıyla kelebek oldu benim guzuda;berber tası niyetine duruyo şimdi. ;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saolsun  Kardeşim ısrar etti;kıramadım ;D ;D amma bende ona krom dikizaynası kapağı gönderirim bu jestine karşılık ;);D

abi krom dikizaynası kapağı ne ola??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...