Jump to content

Yeni Adminlerimiz

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

9

• izzet

8

• emredeler

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Her kulunun bir derdi var bu çocukta üye ismi,üye sırasına taktı  :D :D

Ben sıradan biriyim ama en ön sıradan Mücahit abim sen bizim herşeyimizsinim :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tıklamadan da ismin üstüne gelince sayfanın en altında tam başlat yazısının üstüne gelen normalde tamam yazan yerde adres çıkıyor orada da yazıyor.

Süper izah etmişsin var ya ben de onu arıyorum iki gündür :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi azimli üyenin bildiği sır değildir :D

çözecen halilim bu gidişle bütün verilmeyenleri :D

Ben de u267 mişim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzzet Abi, Kendi avatarının üzerinde "izzet" yazıyı ya, mouse'u "izzet"in üzerine getir basmadan.. sonra da bu sayfanın değil de pencerenin en sol atına (sağ üst köşede pencereyi alta indirme, pencereyi büyütüp küçültme ve pencereyi kapama tuşları var ya, tam çaprazına yani sol alta) bak aynı anda.. www.mazdaclubtr.com/profiles/izzet-u15.html yazıyo :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzzet Abi, Kendi avatarının üzerinde "izzet" yazıyı ya, mouse'u "izzet"in üzerine getir basmadan.. sonra da bu sayfanın değil de pencerenin en sol atına (sağ üst köşede pencereyi alta indirme, pencereyi büyütüp küçültme ve pencereyi kapama tuşları var ya, tam çaprazına yani sol alta) bak aynı anda.. www.mazdaclubtr.com/profiles/izzet-u15.html yazıyo :)

Bence bu tarifle iyice karıştırır :D

isminin üzerine tıklasın web tarayıcıya site adresi yazdığımız yerin sonuna baksın orda da çıkıyo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Huzuuuuuuuuuuuuuuuuur sonunda gördüm.Helin çok güzel açıklamışsın emeğine sağlık ama senin tarfinden bulamadım.Benim sayfa ayarlarından olabilir galiba .

Bülentin tarifiyle bulambildim.Teşekkür ederim arkadaşlar eğer bulmasaydım bu gece uyuyamazdım vallahi. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Huzuuuuuuuuuuuuuuuuur sonunda gördüm.Helin çok güzel açıklamışsın emeğine sağlık ama senin tarfinden bulamadım.Benim sayfa ayarlarından olabilir galiba .

Bülentin tarifiyle bulambildim.Teşekkür ederim arkadaşlar eğer bulmasaydım bu gece uyuyamazdım vallahi. :)

Ben demiştim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...