Jump to content

Yeni Adminlerimiz

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

9

• izzet

8

• emredeler

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Hayırlı olsun güle güle kullanın  :D  patronlar arttı işimiz zor  :D

Kişi kendini bildikten sonra bir sıkıntı yoktur. Zira yeni patronlar da forumumuzun selameti açısından en faydalı olacak kişilerdir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

atla hanla hamam la işimiz yok. sen bize spoiler ver monitor ver hatta verme almaya bulmaya yardım et. sana sitenin anahtarını hatta maymuncuğunu yaptırcam kimse seni atamayacak.  en büyük uyumsuz bizim uyumsuz.. hayırlı uğurlu olsun 

sagolun varolun İrfan kardeşimle el ele verip siteye deniz getiricez, herkese 3 anahtar verecez vs vs

tekrar sağolun elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcaz site artık çogumuz için çocugu gibi oldu öyle ya da böyle kopamıyoruz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

atla hanla hamam la işimiz yok. sen bize spoiler ver monitor ver hatta verme almaya bulmaya yardım et. sana sitenin anahtarını hatta maymuncuğunu yaptırcam kimse seni atamayacak.  en büyük uyumsuz bizim uyumsuz.. hayırlı uğurlu olsun 

valla birader bi toplantıda ya da galvanoda bir araya gelelim istediğin parçaları sipariş edelim en fazla % 1o gümrük ödersiniz ötesine bişey yapamam bende daha yeni admin oldum elim bu kadar uzanıyor  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beni ne zaman yapıyorsunuz?  :D

Üye numaran 775 olduğuna göre 771 kişi sonra Admin sensin :D Arada silinmişler felan varsa en kötü ihtimalle 500-600 kişi sonra olur :D Söz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...