Jump to content

LPG Dönüşüm Kiti Önerileri

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ustanın dediğine göre buji veya buji kablosu sıkıntılıymış bugün bidaha deneyecez araç üç gündür lpg li ama lpg de kullanmak nasip olmadı :) adam ne isterse söküp araçtan taktıracam amacım adamı oğlan etmek zaten brc takalım dedim zavoli takalım dedim dinlemedi sonuçlarına katlanacak ya tüpü bedavaya getirecem yada üstüne arabayı verecem bindik bi alamete

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cidden verdiğiniz paraya yazık. Bakın ben atiker'i kötülemiyorum, şu an Tr de binlerce araç atikerle yürüyor ancak bu sistem bizim arabaya OL-MU-YOR ! Bizim makinalar atikerle yürümüyor ne yaparsanız yapın isterseniz tüm sistemleri yenileyin yine tekleme yine gaz yememe sorunları yaşanıyor. Fiyatı daha uygun, bütçe ona yetiyor diyebilirsiniz ama gidin iyi bir markanın çıkmasını alın, atikeri şu araçlara takmayın...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten bu gün bi mazda servisine sokacam aracı bi sıkıntısı varmı diye eger yok derlerse atikeri söküp brc yada zavoli taktıracam zaten bu ara boş vaakit coktu bana da spor olur hemde lpg bilgilerimiz artar forumdaki arkadaşlara bi faydamız olur. lpg taktığımın 4 günü aracımı lpg de kullanamadan söktürmek durumunda kaldım yani atikerle benim makine yürümedi...............

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

dün akl taktırdım iyi bi usta buldum ben arabanı her türlü yürürtürüm dedi yürütmezsem tesisat hediyem olsun dedi taktırdım. arabanın çekişi gidişi mükemmel oldu. brc taktıracaktım usta yüzünden vazgeçtim suan memnunum araçtan. akl nin özelliği önemli parçaları beyin enjektör gibi kısımları İtalyan geri kalan parçaları yerli üretim. elazıg enes-umut otogazı tavsiye ederim yakındaki arkadaşlara

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün akl taktırdım iyi bi usta buldum ben arabanı her türlü yürürtürüm dedi yürütmezsem tesisat hediyem olsun dedi taktırdım. arabanın çekişi gidişi mükemmel oldu. brc taktıracaktım usta yüzünden vazgeçtim suan memnunum araçtan. akl nin özelliği önemli parçaları beyin enjektör gibi kısımları İtalyan geri kalan parçaları yerli üretim. elazıg enes-umut otogazı tavsiye ederim yakındaki arkadaşlara

Akl yazılımı birebir Romano dur. Sarf malzemeleri yerli ve bir çok parçası da Atiker in Akl için özel ürettiği parçalardır. Sıkıntılı bir kit değil normal 1.4/1.5/1.6 araçlarda rahattır. Ancak turbolu performanslı araçlar için tavsiye etmem. Hayırlı olsun. Kitten ziyade usta ve işçilik Önemlidir. Usta iyiyse zaten sıkıntı yaşamazsınız.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha önce atiker takılıp söküldü aracımdan bu yüzden kimse lpg takmak istemiyordu bu araca ustası cok iyi diye taktırdım. ilgilenmeleri işçiliği birinci sınıftı memnun kaldım ben demeden aracımı 40km ye yakın test edip öyle verdiler. tsk ederim iyi dilekleriniz için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Selamlar 1993 Model mazda 323 sedan   şuan LPG de 35 kuruş yakıyor 7-8 yıllık bir sistem markasını hatırlamıyorum,   değiştirmeyi düşünüyorum  Yeni LPG sitem ve marka  tavsiye önerileriniz bekliyorum saygılar ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
24.04.2015 07:29:42, alekofs :

Bende AKL marka LPG taktırdım. Gerçekten sorunsuz ve mükemmel uyum sağladı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araç sibopları yedi 15000 km sonra bilginiz olsun aynı sorunu yaşayan olmuşmudur bilmiyorum ama tesisat veya markayla ilgili bi sıkıntı değildir herhalde onuda paylaşayım dedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, alekofs :

benim araç sibopları yedi 15000 km sonra bilginiz olsun aynı sorunu yaşayan olmuşmudur bilmiyorum ama tesisat veya markayla ilgili bi sıkıntı değildir herhalde onuda paylaşayım dedim

Ayarsızlık ve yüksek devirlere çıkma sonucu zannediyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎04‎.‎12‎.‎2015‎ ‎11‎:‎54‎:‎52, Mutlu Tekir :

Ayarsızlık ve yüksek devirlere çıkma sonucu zannediyorum 

sibop değilmiş distribütör müş iki piston çalışmıyormuş araçta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, alekofs :

sibop değilmiş distribütör müş iki piston çalışmıyormuş araçta

Geçmiş olsun, sorununuzun çözülmesine sevindim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...