Jump to content

Mazda Türkiye İnternet sitesi...

dunyamil
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yani yeni mazda 6 60bin ytl den çıktı yani, haydi hayırlısı. mazda2 de 30bin ytl.

şimdi benim arabanın yenisi 73,600 ytl olmuş oluyor. piyasa yükselirmi acep :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tercüme hatalar gördüğüm kadarıyla düzeltilmiş fakat halen çok sade bir site.. flash videolar felan koyulabilir.. yeni c5in tanıtıldığı gibi video site hazırlanabilirdi mazda 6 için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 14 yıl sonra ...

Ben bilişim konusunda belki ortalamanın üzerinde olabilirim ama kesinlikle bir uzman değilim.  Herhangi bir web sitesine girerken bazen site size "cookie" yani çerez seçeneklerinizi soruyor.  Ben bu durumda zorunlu çerezler hariç diğer çerezleri hep reddediyorum.  Zaten bunu yapma hakkınız vardır.  Diğer çerezlerden kasıt, reklam, vs çerezleri ki ben bu çerezleri almak istemiyorum.

Mazda Türkiye resmi web sitesi olan mazda.com.tr de size ilk başta bunu soruyor.  Ya tüm çerezleri "Kabul Et" tuşuna basarak kabul edersiniz, ya da "Tanımlama Bilgilerini Yönet" tuşuna basarak sadece zorunlu çerezleri kabul edip diğer çerezleri reddedersiniz.  Tabii ben ikinci seçeneği benimsiyorum.  Ancak, site maalesef bunu yaptırmıyor.  Tanımlama Bilgilerini Yönet tuşuna bastığımda site bunu yapmama izin vermiyor.  Ben Microsoft Edge kullanıyorum ama diğer web browserlarda da aynı durum oluyor.  Yani bu browserla ilgili değil, siteyle ilgili bir durum.  Siz bu işlemi tamamlamayınca da siteye hiç giremiyorsunuz.

Bu durumu ilgili siteye iletmek gerekir ama siteye giremeyince bunu da yapamıyorsunuz.  😐

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...