Jump to content

LPG'deki İlk Tespitlerim

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar lpg ye geçtiğim günden beri 250 km yol yaptım.Bu akşam yeniden depoyu doldurdum.Yaptığım hesaba göre km'de 11 ykr avantajım var.Bence basit bi rakam değil.Bu şu oluyoki LPG 5000 km de kendini ekarte edecek.'50 kmde hep şehir içinde ve genelde sıkışık trafikteydim.Performans olarakpek gözler görülür fark yok.Sadece dün arabada benim haricimde 3 kişi varken rampada biraz zorlandı o kadar onu haricinde pek fark yok.Sabahları yine tek marşla çalışıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet araç karbüratörlü

murat abi ben karstayım benm araçtada tüp var -20 ye kadar kullanıyordum -20 yi geçtimi benzinde çalıştırıyordum -35 lerde bile tık demedi anlıyacağın sorun yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aksaraya gidecem diyordun gittinmi :)

Aksaraya gittim ama parçacılara uğrayamadım,bu hafta biraz yoğun olacam ,yarın edirneye çarşamba tekirdağa perşembe ağvaya gideceö :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aksaraya gittim ama parçacılara uğrayamadım,bu hafta biraz yoğun olacam ,yarın edirneye çarşamba tekirdağa perşembe ağvaya gideceö :)

hayırlı yolculuk abi Allah iniş takımlarına zeval vermesin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şehir dışı uzun yolda 130-140 yakıyordu km ye ama en son emisyon ayarı yapıldı biraz daha düşmesi lazım şehir içi hiç hesaplamadım 170-180 olsa gerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün de uzun yolda 18 krs yaktı,ama çok yüksek devirlerde kullandım

belli 180 i görmüşsün :) bende halletim performans sorununu lpg nin mikserindenmiş:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

belli 180 i görmüşsün :) bende halletim performans sorununu lpg nin mikserindenmiş:)

benim lpg de kaçak var heralde burnuma kötü kokular geliyor :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...