Jump to content

Oksijen Sensörü.

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

o lafı söyleyen usta işkembeden sallamış.

onun söylediği doğru olsaydı bugün Türkiye'de oksijen sensörü mafyası çıkardı kesin. o kadar çok sensör arızası olacağı için bulmakta güçlük çekerdik, karaborsaya düşer, sensör kuyrukları oluşurdu. açık filtre oksijen sensörünü bozmaz, hava akışmetrede problem yaratabilir ama bu da düşük bir ihtimal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• halil_i

6

• lord_fth

14

• domestos

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

az önce baktım , diyorlarki sadece 2.3 için var sizinkiler çakma mı öyle 1.6 mazda3 mü olur diyorlar :2funny: :2funny:

banada ona benzer bi cevap geldi başka bi parça için ama benim cevabım daha anlamlıydı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran Abi ben o ustaya varya çok pis dalarım. Lada mı kullanıyorum arabayı çalıştırıp 4 dakika beklicem, ayıp yahu böyle açıklama mı yapılır. Yazsınlar arabanın kullanım kılavuzuna o zaman bunda lada motoru vardır 4 dakika bekleyip öyle gidin diye. Altına da not düşsünler 40 milyara arabayı size nasıl iteledik diye. Çok sinirlendim yahu, bana nolyuosa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben size parça no versem olurmu: z601 -18-861a :D

Bu sensörün fiyatı verildi mi bilmiyorum ama kdv hariç fiyatlar şöyle;

Mermerler : 230,48

Belçika      : 306,49

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu sensörün fiyatı verildi mi bilmiyorum ama kdv hariç fiyatlar şöyle;

Mermerler : 230,48

Belçika      : 306,49

ebay de 75 dolar neden bu kadar fark ediyor ve hayret vericidirki mermerlerde daha ucuz belçikadan :eek:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ebay de 75 dolar neden bu kadar fark ediyor ve hayret vericidirki mermerlerde daha ucuz belçikadan :eek:

elindekileri çıkartmaya çalışıyordur, ellerinde patlamasınlar diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer araç yağ yakıyorsa ciddi miktarlarda oksijen sensörü bozulabilir.

ayrıca oksijen sensörünün bozuk olması araça fazla yakıt  tüketimine sebeb olur.

Yağ yakmıyordu en son yağ ile 12-13 bin km gittim ama yağ filtresini ve hava filtresi ile 25 bin civarı yaptım.Bundan kaynaklanıyor olablir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yağ yakmıyordu en son yağ ile 12-13 bin km gittim ama yağ filtresini ve hava filtresi ile 25 bin civarı yaptım.Bundan kaynaklanıyor olablir.

Biran abi parçamın aynısını buldum 75 dolar diyor kargo hariç
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

arkadaşlar bu oksijen sensörünü değişen var mı aranızda. bosch car servislerinde bu meretin değişimini yaparlar mı. servis baya para istiyor. internette de var oksijen sensörü ama uyar mı bizim araca bilgisi olan var mıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

arkadaşlar bu oksijen sensörünü değişen var mı aranızda. bosch car servislerinde bu meretin değişimini yaparlar mı. servis baya para istiyor. internette de var oksijen sensörü ama uyar mı bizim araca bilgisi olan var mıdır acaba?

parçayı söktürün gidip aynısını alın 100Tl civarı parçacılarda bosch marka olanı bu arada bu konuyu açan adam halen o2 sensörü arızalı geziyor kaç senedir :)))
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada mazdalar ile ford focusların motorları aynı diye duydum doğrumudur arkadaşlar. focusun oksijen sensörü bizim araçlara uyar diye düşünüyorum parça temini açısından ne dersiniz. bi fikri olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...