Jump to content

Oksijen Sensörü.

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kimsenin bilgisi yok  mu bu konuda arkadaşlar ...hiç kimse yazmamış..ebay da oksijen sensörü satılıyor ama uyarmı uymaz mı diye güvenemiyorum. gerçi çoğuna mazda3 e uyumlu diye yazıyor ama fiyatı 17 dolar olanda var 160 dolar  olanda .bunlardan hangisi uyar bilemiyorum. bu oksijen sensörünü değiştiren var mı aramızda acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• halil_i

6

• lord_fth

14

• domestos

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

kimsenin bilgisi yok  mu bu konuda arkadaşlar ...hiç kimse yazmamış..ebay da oksijen sensörü satılıyor ama uyarmı uymaz mı diye güvenemiyorum. gerçi çoğuna mazda3 e uyumlu diye yazıyor ama fiyatı 17 dolar olanda var 160 dolar  olanda .bunlardan hangisi uyar bilemiyorum. bu oksijen sensörünü değiştiren var mı aramızda acaba?

net bilgi verdik parçayı söktür al eline aynından al diye fiyatıda 100 TL civarı sensör 4 kablolu ebaye dalarsan çıkamazsın bu da yetmiyorsa bir mazda servisinden parça numarasını öğrenip ona göre sipariş verebilirsin illede ebay diyorsan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankarada japon yedek parça satan 4-5 yere sordum elimizde yok dediler. bulsam halledecemde bulamıyorum üstad  o yüzden ebaya yöneldim...teşekkürler yine de yardımcı olduğun için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ankarada japon yedek parça satan 4-5 yere sordum elimizde yok dediler. bulsam halledecemde bulamıyorum üstad  o yüzden ebaya yöneldim...teşekkürler yine de yardımcı olduğun için

peki o zaman, istanbulda takıcı oto var bir arayıp konuş istersen kargoyla vs ile ulaştırabilirler eline numarası şu an hatırımda değil ama google aramalarda bulursun kesin bulamazsan haber ver bana evde bir yerde kartı olacak
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

numarasını buldum çakıcı otonun aradım şimdi. yardımcı olacaklarmış. parça numarasını istediler onu bulup tekrar arayacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankara meb başayarı aradım parça nosu veremeyiz dediler yahu :( sökmeden bulamayacaz galiba parça numarasını

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

ankara meb başayarı aradım parça nosu veremeyiz dediler yahu :( sökmeden bulamayacaz galiba parça numarasını

oksijen sensorü dediğiniz hava akışmetresi mi?

LAntisimin de bozuk, benimkinin üzerinde b6bf kodu yazıyor. ebaya yazıyorum 75 dolara var. ama mazda 3 'ünde akışmetresinin üzerinde yazıyordur herhalde. en iyi si bosch car servislerine bakmak. kaliteli yan sanayi üretilir orda. benim arkadaş lantise benzin pompasını bosch dan almış. süzgeci ile birlikte 80 tl ye. çıkmacılarda 300 tl lantis için olan . ama araştırmak lazım. çıkmacılardaki çalışıp çalışmadığı da belli olmaz. ben çıkmacılardan 200 tl ye 4 lü cam otomatiği aldım. çalışmadı, geri götür getir derken 2 tane verdi de elektrikçi iki tane den bir tane yaptı.

ebay ya da bosch car servisi diyorum ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bosch car servisine de baktım ankara ostim de ondada yoktu. hava akışmetresi değil bu lambda sensörü olarak ta adı geçiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

250 lira fiyat çekti. nerdeyse servistekiyle aynı para.neyse sağolasın domestos yinede ilgilenmen yeter...

:o

Servisle aynı mı? Deli bu adamlar... Sonra da satış yapamıyoruz derler...

Neyse; kolay gelsin, geçmiş olsun. Sen de sağolasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla 250 dedi 5 kuruşta aşağı inmedi. sanırım ebaydan alacam ama önce parça numarasını bulmam gerek yani söktüreceğim mereti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla 250 dedi 5 kuruşta aşağı inmedi. sanırım ebaydan alacam ama önce parça numarasını bulmam gerek yani söktüreceğim mereti.

Yanıltmak gibi olmasın ama; parça numarasına gerek yok diye tahmin ediyorum... Vermiş olduğum linkte 2003-2008 yazıyordu, parça numarası veya ayrı bir kodu olsa belirtilirdi.

Muğla Mazda Bayii'nden forumda Okan bey var iletişim kurabilirsin, yardımcı olacaktır.

Biraz önce e-bay'da incelediğimde de parça numarası falan bir şeyler yok sadece mazda 3 yazıyor.

Ayrıca;

http://www.oto-parca.net/UNIVERSAL-OKSIJEN-SENSORU-501,PR-37.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

ebay dan al ya. bu satıcıların eline düşme. ama yıldız sanayi sitesine de bakmanı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Yanıltmak gibi olmasın ama; parça numarasına gerek yok diye tahmin ediyorum... Vermiş olduğum linkte 2003-2008 yazıyordu, parça numarası veya ayrı bir kodu olsa belirtilirdi.

Muğla Mazda Bayii'nden forumda Okan bey var iletişim kurabilirsin, yardımcı olacaktır.

Biraz önce e-bay'da incelediğimde de parça numarası falan bir şeyler yok sadece mazda 3 yazıyor.

Ayrıca;

http://www.oto-parca.net/UNIVERSAL-OKSIJEN-SENSORU-501,PR-37.html

bu oto-parça.net'te araç kategorisi yok mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebay da coğu sensörde fits: mazda 3 diye yazıyor. fits kelime anlamı uyar, uygun demek ama 17 dolardan 160 dolara kadar fiyatta sensör var. ama bu universal olan sanırım bizim sensör. bide bişey soracam bu focuslarla mazda motoru aynı diye biliyorum. onlardaki sensör uymaz mı bizimkilere o zaman?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebay da coğu sensörde fits: mazda 3 diye yazıyor. fits kelime anlamı uyar, uygun demek ama 17 dolardan 160 dolara kadar fiyatta sensör var. ama bu universal olan sanırım bizim sensör. bide bişey soracam bu focuslarla mazda motoru aynı diye biliyorum. onlardaki sensör uymaz mı bizimkilere o zaman?

Sırf Ford değil, verdiğim linkte bir sürü markaya uyumlu diye yazıyor...

post-7301-141695293382_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aradım oto parça neti görüştüm. bütün modeller yazıyor  ama öyle değilmiş. marka model soruyo ve fiyat değişiyo. bakti söledi adam 260 liraymış bizim aracın sensörü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...