Jump to content

Mazda 626 mı Opel Vectra Mı Daha Seri Sizce

miata_mps
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• emredeler

7

• FAMILIA

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

birileri transit, connect, transporter, doblo, kangoo ve türevleri olan tüm modellerin sahiplerine altlarındaki arabaların minibüs veya kamyonet olduğunu hatırlatsın Allah aşkına. sıkıldım artık yaa bunlarla uğraşmaktan. :sopa:

bakın işte bu konudaki haklılığımı ispatlayan bir olay :sopa:

http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda-genel/carpip-kacti34-mbv-75-t11691.0.html;msg232206;topicseen#new

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Eski bir başlığı hortlatmak gibi olmasın ama, ben de bir şeyler karalayayım.

2003 yılında abim, 1996 model 626 2,0 AT aracını satmadan önce, 2000 model Vectra CD 2,0 AT aldı.

Birbirine denk sayılabilecek araçlar olduğu halde, daha ilk kullanmamızda, ikisi arasında bariz bir akselerasyon farkı olduğunu, Mazdanın daha iyi ivmelendiğini gördük.

Başlığı görünce bunu yazmak istedim.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest ryuga-626

mazdanın motoru daha esnek.devir katranı kırmızı bölgeye geldikten sonra bir müddet daha esneyebiliyor ama opelde ne bu esneklik nede atiklik yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

geçte olsa katılıyorum görüşünüze. ben bu test. 1.8 familia ve 2.0 97 vectra ile yaptım.sonuç familia 10 vectra 7.5 oranında gibi bir kıyaslama yapabilirim.konforda tam tersi hatta vectra acık ara önde. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda ya emsalini tokatlamadığı araba kalmadı mercedes e200 olsun 5,25 olsun vectra olsun kalkışda zorlıyor da kapatışda bas gaza gitsin nasılsa geçtin  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

mazda 626 yeni aldım 2000 model 136 hp otobanda 210 a kadar cesaret edebildim cok seri ilk aldığımda kasa çok büyük bir yerlere sürtmem inş demiştim ama şöför koltuğunda asfaltla iç içesinbide şu motor sesini içeri vermese tek gecerim mazdayı tek kusuru bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sesi iyidir kuzuların :)

vakti zamanında az kapışmadım vectralarla. kalkışta asla gelemiyorlar. hatta 136hp astra 2.0 üzmüşlüğüm var. astra sahibi beni çarşıda görüp" bu araç kaç beygir" diye sormuştu :)

"abi 115 ama ben 20 beygir geliyorum" :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...