Jump to content

Barselona Mazda izlenimleri

Anıl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

evet okan güzel açıklamışsın.bende oraların hepsini kameraya çektim.Gaudi onların en önemli şahsiyeti.gaudinin herşeyde izi var.doğadaki fiziksel özellikleri örnek alarak eserlerine yansıtmış.Barselona da yeni ve eski yapılar birbiriyle çok uyumlu.inanılmaz bi şehir planı var.herşey birbirine paralel.beni Bir mazda 3 görememem beni biraz üzdü.kamera çekiminden yakalayarak koyduğum için  fotolar kalitesiz durabilir.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunlarda bikaç foto ama dvd görüntü yakaladan elde ettiğim için bulanık gözüküyorlar.1.resim kolombun heykeli.amerikadan döndüğünde kraliçe orada karşılamış.2.resim kasaplarından alınma.aile boyu domuz satıyorlar.domuzlarda gülümsemiş sanki.3 v4 .resimler katedral..tam 64 m yüksekliğinde olduğu için ekrana sığmıyor.2 parça halinde çekmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

devamı.1.resim katedralin tepesinden bakış.mesfe 55 metre.inanılmaz rüzgarlı.,2.resim benim.rüzgardan gözlerimi zor açtım.zaten yüzümün gerilimiş olduğunu görürsünüz.3.te değişik bi iki meyve 4 te ise endülüslerden geçme bi çalgı gözüküyor.inanılmaz güzel bir sesi var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bi gözün yollarda mazda aramış sanırım abi kaçırmamışsın hiçbirini bu arada resimler çok güzel teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...