Jump to content

Ehliyetler değişmeyecek !!!

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Emniyet Genel Müdürlüğü, T.C. kimlik numarası bulunmayan sürücü belgelerinin değiştirilmesi gerektiği iddialarıyla ilgili olarak, sürücü belgelerinin değiştirilme zorunluluğunun bulunmadığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nden dün yapılan açıklamada, son günlerde bazı internet sitelerinde, 2009 sonuna kadar sürücü belgeleri üzerinde T.C. kimlik numarası olmasının zorunlu olduğu, bu nedenle tüm sürücü belgelerinin zorunlu olarak değiştirileceği yönünde haberler görüldüğü belirtildi.

‘Zorunlu değil’

Zayi ve yıpranma gibi nedenlerle ehliyetini değiştirenlere üzerinde kimlik numarası olan yeni sürücü belgesi verildiği belirtilen açıklamada, “İddia edildiği gibi kimlik numarası bulunmayan sürücü belgelerinin belli süre içinde değiştirilme zorunluluğu bulunmamakta olup gerek trafik denetimlerinde, gerekse diğer trafik işlemlerinde (trafik kazaları gibi) vatandaşlarımız mevcut sürücü belgelerini değiştirmeksizin kullanabileceklerdir” denildi.

Miiliyetten alıntıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konunun tersine az önce yazdım ben mesaj  :o

Eğer üşenmeyip 2 satır aşağısını/yukarısını okusaydın, bu duruma düşmezdin. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya onlara da yanlış bilgi verilmişse :(

mesela yarın öbürgün Hurriyet'te "isteyen değişsin isteyen değişmesin" diye bir haber çıkarsa ne yapacağız?  :krrsz:

yok artık lebron :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya onlara da yanlış bilgi verilmişse :(

mesela yarın öbürgün Hurriyet'te "isteyen değişsin isteyen değişmesin" diye bir haber çıkarsa ne yapacağız?  :krrsz:

Cevabını kendin vermişsin ya, o zaman ister değişirsin, ister değişmezsin. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muallakta bırakılmaktan hoşlanmam, ya değişsin ya da değişmesin kardeşim.

İlla biri seni yönlendirecek mi kendi kararını kendin ver  :D

...zaten şöferler ve otomobilciler derneğine de gıcığım, onların bu işte bir parmağı olabilir diyorum ben. :D

Çok çalışıyorsun bu aralar, bi tatil yap sen :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...