Jump to content

Tek, Çift ve 4 Tırnak Buji (90-94)

berkobal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben 20 ye aldım ama şu 4 tırnak olayı aklıma takıldı ben eski tip ngk mazda bujisi diye aldım tırnak falan sormadım aracım 98 practıca nasıl buji alayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• halil_i

17

• berkobal

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

peki buji kablolarını değiştirdin mi bende hala orjinali var da çift tırnak takarsam kablonun çekmemesi gibi bi sorun yaşarmıyım

ewtt buji kabloları da değişti. ama orjinalinin aynısı takıldı. ne kadar kalitelidir bilmem. ama 3-4 aydır sorunsuz gidior Maaşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bende ngk tek tırnak takmıştım usta sökerken dışındaki plastik kaplamayı yırttı yapıştırdı ama benim içim rahat etmiyor aracım 98 practika orjinal kablolar var üzerinde kablolarla bujileri yenilesemmiki son günlerde sanki çig benzin atıyor araba eksozda su gibbi bi sıvı var kokusuz nedirki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest sedemirkan

arkadaşlar konuları inceledim ama yeterli bilgi alamadım kusura bakmayın 93 323 hb aracıma bosch 4 tırnak buji almaya karar verdim.üzerindekiler normal ngk bir artısı olacakmı acaba deneyenler varsa söylesin bi zahmet.bu arada yarın istanbulda nereden bulabilirim bunu teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tek tırnakla arasında farklı birşey bekleme, ben daha önceki aracımda ('94 323HB) kullandım 4 tırnak. forum içinde de bu tarz bujilerle ilgili bir konu vardı diye hatırlıyorum, bulursam linkini veririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sedemirkan

ben taktırmaya karar verdim abiler.maslak bosch car servis i aradım 4 bosch dört tırnak buji ve kabloları 50 ytl ye taktırıcam.bu arada işçilik alacaklarmı acaba sormayı unuttum :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sedemirkan

olacaklar belli fazla bişey beklememek gerek sadece daha iyi bir yanma olacak birazcıkta çekişi artacak hepsi o.bakarsın birde 160 hp oluverir bellimi olur mazda nın işi :)))))))))))))))))))))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olacaklar belli fazla bişey beklememek gerek sadece daha iyi bir yanma olacak birazcıkta çekişi artacak hepsi o.bakarsın birde 160 hp oluverir bellimi olur mazda nın işi :)))))))))))))))))))))))

bu ölçüm sırasında araçta açık filtre + perf. tipi egzost ve 4 tırnak bosch buji takılıydı. sonuç: yola aktarılan güç 85hp. fabrika çıkışı 87hp ve tabii ki +- farklılıkları da hesaba katmak gerekiyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sedemirkan

bu ölçüm sırasında araçta açık filtre + perf. tipi egzost ve 4 tırnak bosch buji takılıydı. sonuç: yola aktarılan güç 85hp. fabrika çıkışı 87hp ve tabii ki +- farklılıkları da hesaba katmak gerekiyor. :)

mustafa abi video yu göremiyorum..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Mazda 323 b6 93 modelin ngk buji kodu nedir.

Bu arada ngk nın lpg li araçlar için özel olarak cıkardığı bujiler var bu konu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan varmı.?

İyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BPR6ES orjinal buji kodu bu galiba. Evet öyle ama etkisi nasıl olacak. ben aracımda denso ngk ve bosh marka bujileri kullandım pek bi fark göremedim . fakat denso bunların arasında daha dayanıksız bir buji

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ngk veya Bosch iyidir lpgli araçlar için olan bujilerin farklı olduğunu düşünmüyorum şahsen

üzülerek Burak Abi'nin 6 sındaki gözle görülür verisel farkı okumanı tavsiye ediyorum bende çok şaşırdım okuduğumda :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...