Jump to content

Yeni Citroen C5

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

citroen o meşhur fransız üçlemesi varya (peugeot-renault-citroen) onların en iyisi diyebiliriz. daha önce saxo vts ve 92"lik dizel c3 kullandım işin aslı çokda memnun kaldım. c5"i de 2 hafta önce e-5 de gördüm ilk defa çok şaşırdım gerçekten çok güzel başarılı bir araba olmuş c6 sanmıştım bide baktım c5 çok güzel gerçekten. bu segmente görede ucuz fiyat.

adamlar işi biliyor ama bakın piyasaya girdikleri en ucuz fiyattlı modelleri 1,6 ve dizel motor. yani bu ne demek oluyor türkiye için: bu segmentteki 1,6 motor vergi avantajı ve aynı zamanda dizel motorun düşük yakıt tüketimi. adamlar resmen türkiye için üretiyorlarmış gibi.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önyargılı olmamak lazım.. Alışılmışların dışına çıkmak lazım ;D Mazda6 yı tokatlar mı acaba bu araba :D

ne tokatlaması  anca stoplarını izler kanımca  >:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende dün Kağıthanede gördüm siyah.. baz versiyondu sanırım ama yinede kapı altlarında ve arka tampon kenarlarında kromajlar vardı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 ve Dizelleri direk Türkiye için değil aslında Avrupa için diye düşünebiliriz çünkü bizim kadar pahalı olmasa da benzin Avrupada da pahalı ve onlarda vergi sisteminin çoğu emisyon ile orantılı. Doğal olarak yüksek emisyonlu araçların çok fazla yıllık maaliyeti oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...