Jump to content

Eibach yay taktık..hikaye ve foto için buyrun

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Selman

4

• CaRaBeeN

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Sağolum dostlar halen sağım :)

benimde hoşuma gitti bakalım biraz daha pişkinlik yapıcam ama bizimki nuh diyor peygamber demiyor..çıkartırken başında durucam diyor..

p.s. yengenin eli ağır değil de ayağı biraz ağırdır :)

taekwondo siyah kuşak 3. dan türkiye büyükler eski şampiyonu  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin işin de zormuş Murat :) Şartlar olgunlaşmadan yapınca değişikliği sıkıntı yaşamışsın. Bak biz Xenon için kaç ay bekledik :) Bence de kalsın. Daha iyi olduğuna şüphe yok. Yengemiz neden istemiyor ısrarla var mı bir sebebi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Senin işin de zormuş Murat :) Şartlar olgunlaşmadan yapınca değişikliği sıkıntı yaşamışsın. Bak biz Xenon için kaç ay bekledik :) Bence de kalsın. Daha iyi olduğuna şüphe yok. Yengemiz neden istemiyor ısrarla var mı bir sebebi ?

birader sen taktiği iyi belirledin önce piknik dönüşü xenonlu aracların güzelliğini göstererek işe temelden başladın :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 sebep sunuyor :

- yollarımız yol değil çok kötü diyor..çukurları direk hissettiriyor diyor

- ne o öyle 18lik gençmisin sen falan diyerek olayı o abartı modifiye yapanlara benzetiyor

- arabaya para harcamak istemiyor

ama bakalım direneceğim bir müddet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birader sen taktiği iyi belirledin önce piknik dönüşü xenonlu aracların güzelliğini göstererek işe temelden başladın :D :D

Eğer o temelden başlarsak bizim hanım Biran Abinin arabayı çok beğeniyor :) ama hala akşam üstü kullanmadığı için Xenon u sırf sizlerde var diye aldığımı düşünüyor. Sabrediyor ve bir akşam yola çıkmamızı bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 sebep sunuyor :

- yollarımız yol değil çok kötü diyor..çukurları direk hissettiriyor diyor

- ne o öyle 18lik gençmisin sen falan diyerek olayı o abartı modifiye yapanlara benzetiyor

- arabaya para harcamak istemiyor

ama bakalım direneceğim bir müddet

Güvenlik ve yol tutuş konusunu ön plana çıkarmak lazım ki işin gerçeği de bu. Olmadı bir de olayı soğutmayı dene :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

p.s. yengenin eli ağır değil de ayağı biraz ağırdır :)

taekwondo siyah kuşak 3. dan türkiye büyükler eski şampiyonu  8:)

Yorumsuz. :D Murat aman kendine dikkat et,çok ısrarcı olma  :2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yenge hanım yan tekme çıkarmadan söktür kanımca...bende alıcam ama bi türlü karar veremiyorum mazda 6 için eibach prokit yok :S vogtland alıcam sanırım..sen biraz detaylı yazsana artı ve eksileri..bugün bi akadaşla bastık biraz ani frenlerde bizim araba korkutmuyo ama şase üzerinde hareket çok fazla alasım var vogtland'ları :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

detaya gerek yok aslında bence mutlaka yapılmalı..

vefakat bizim mazda3 ler zaten sertti..%30 daha da sertleşti..

bir iki denememde viraj içinde bu dandik lastiklerime rağmen frene bastığımda bile arkadan savrulma yada önden kayma yapmadı..

yol tutuş hissedilir oranda artıyor orası kesinkez kesin..

görüntü hakkaten çok güzel gelmeye başladı gözüme..nasıl kıyıpta çıkartıcam bilemiyorum..bakalım unutturma taktiği yapıcam  :666:

çukurları dert edipte almam diyenlere misal Selman abi`ye , zaten titiz kullanan biri için bence bu en son bahane olmalı..ne kasis ne çukur bir sıkıntım yok..dünde tire`den bornova ege üni`ye 1 yolcu + arka bagajda 1 pc kasası, 1 lcd monitör , 1 kocaman scanner , ve benim klasik ıvır zıvırlar varken geldim..ege rektörlüğün oralarda kasisler falan normal daha önce geçtiğim gibi geçiyorum ekstra bir özen göstermiyorum çünkü daha önceleride böyle özenli geçerdim çukur ve tümseklerden..

acaba lastikleri şimdi mi değiştirsem yoksa kışa girerken mi değiştirsem karar veremiyorum..

yazın zaten sıcak havada bizim lastiklerde tutunma sorunu olmuyor diye düşünüp biraz daha idare etsem mi diyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben çok beğendim güle güle kullan. Lastikler çok kötüyse hiç riske girme, yazın da yağmur yağabilir veya geceleri asfalt serin olabilir. Anladığım kadarıyla 4 mevsim lastik alacaksın. Lastik işi ihmale gelmez :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullan araba daha güzelleşmiş  :) 

hiç söktürmeye uğraşmayın bence çünkü Selman abinin dediği gibi çok pahalı bir deneyim olacak  ;) 

ve de lastik işini hiç ihmale getirme çünkü aracın yol ile bağlantısını sadece 4 avuç içi kadarlık kısım yapıyor bu kısımlarda bitik olursa oluşabilecek tehlike büyük olur  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat bence sen söküm maliyetinden bahset yengeye,taktır söktür zaten yay parasını veriyorum de.:) Üstelik yol tutuşu konusunu ısrarla vurgulamalısın.:) Lastik konusu ihmale gelmez biran önce değiştir kışı bekleme.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Siteden atacaklar dedimmi kesin söktürür :D Bugün aynı cümleyi ben kursam değil yay dört tekeri bile söktürür bizim hanım :D

:D :D :D emekli eder anında seni
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla dostlar gören çok beğeniyor..bende dönüp dönüp guzuya bakar oldum..gerçekten çok güzelleşiyor görüntü..yere çok daha sağlam basan bir görüntüsü oluşuyor..

niye bunca zaman beklemişim bu iş için geçen günlere yazık..

şimdilik eşimden ses seda yok..bakalım unutturma taktiği uyguluyorum halen..

ayrıca onun kastettiği gibi öyle çılgın heyo heyo bir görüntü de yok..gayet mütevazi duruyor  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muradım özlem zor unutur bence  :)  normalde arabaya bakınca kesin anlamaz dı, kötü enselemiş :)

gerçekten güzel durdu senin kuzu, dundar usta iyi iş çıkarttı, eline sağlık....

benim guzuda şu an pasta cilada ata sanayide, sabırsızlıkla bekliyorum  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...