Jump to content

Eibach yay taktık..hikaye ve foto için buyrun

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bence eski yaylardan biri kaybolmuş dersen hallolur abi :) Şimdi bi takım daha alınca ohoo tam masraf falan diyip idare edilebilir. Şaka bi yana güzel olmuş ben de çok beğendim, jant orjinal bile olsa değiştiriyor görünümü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Selman

4

• CaRaBeeN

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Murat artık dilimde tüy bitti ama bir şey olsaydı herhalde 4 senede benim arabaya bir şey olurdu.Hem yay hem 18" Ama belki keşke Omp taksaydın onlar daha yumuşak,O zaman yengemiz fazla mazeretde uyduramazdı. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dedim ya kullanım stilimi değiştirmedim zaten dikkatliydim kasislerden çapraz geçerdim diye..bugün biraz dikkatsiz davranıp ilk sürtüğümü gerçekleştirdim  :D

vatanbilgisayarın arkada garip gurup bir otopark var..girişi tamamen dar ve dik..daha önce 1 kez girmiştim ve dikkatli girip sürtmemiştim..bu kez pek bir şey yok derken girerken sürttüm alt yandaki demirleri..

çıkarken tabi dikkat edince birşey olmadı.. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Direk soğutma unutturma politikası işe yarıyor..halen yaylar üzerinde..hanımdan ses seda itiraz gelmiyor artık..

Alıştımı ne :D

ya da onunda hoşuna gitti de çaktırmıyor olabilir  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Direk soğutma unutturma politikası işe yarıyor..halen yaylar üzerinde..hanımdan ses seda itiraz gelmiyor artık..

Alıştımı ne :D

ya da onunda hoşuna gitti de çaktırmıyor olabilir  O0

valla hatırlada söktürürse resimli bi konu açarsın artık yay sökme hikayesi diye :geyik::D :D

güle güle kullan tekrardan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

önce

nnce2hn9.th.jpg

sonra

nsonranm5.th.jpg

önce

arkance2ci9.th.jpg

sonra

arkasonrauk6.th.jpg

önce

nce1vq8.th.jpg

sonra

sonra1nx7.th.jpg

önce

nce2xo7.th.jpg

sonra

sonra2mc4.th.jpg

ön yay eski ve yeni

yaylarmo9.th.jpg

bu yaylara ragmen araba bu kadar mı alcaldı benım arabamda normal standart var benım de teker camurluk oranı bu kadar bence bu yayalar da standart

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ozan sen herhalde normal ile 3.5 cm yay farkını net görmedin.Bu resimler yaylar takılır takılmaz çekildi.1-2 hafta sonra iyicene oturunca araba dahada alçalır. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Selam Yaylar oturunca daha güzel görüntü cikiyor ve daha cok belli oluyor.

Biraz beklemek lazim ;)

2.sayfada lastik dalgasini okudum bu bridgestone potenzalar cok dandik simdi ben kislik lastikleri takdim bakalim gelecek yaz yine bridgestonelari kulanirim ondan sonra salar atarim :) yoksa burdaki polis abiler beni pis enseler.

Eger emniyet durumunu diyorsaniz yazlik kislik icin 7°C altinda düstümü sirf bir günlük degil üzün süre icin ozaman kisliklar takilir. Kislik lastikler 7°C altinda daha iyi yola grip veriyor daha iyi yapisiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...