Jump to content

Benzine yine zam

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Ali

6

• halil_i

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

abi yeterli stoğun var mı deliye hergün bayram çünkü  ;D

gel yavrum, benzine bu zamlar devam ettikçe daha az km daha çok benzin akabinde bol traş setimiz olacak
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sen setin birini kullanmaya başla ondan sonra gelirim ben  :2funny:  :geyik:

Sen gelecem dedin mi başlayacak kullanmaya. Senin benim gibi çıtır ziyaretçiler gelmedikçe tranş olmaya gerenk yok ki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi 2.0 motor araç hortum gıbı çekıo sıralı lpg taktırma zmn ı geldı gıbı me gelıo

dizeli neredeyse eşitlediler benzine sırada lpg var diye düşünüyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg taktırmak aslında mantıklı ama zuzuya kıyamam  bizim hyundai elantra var 170 bin yakıyor lpg de mazda iki katı yakıyor yani benzinde aslında takmak lazım  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aradaki zammı kaçırmışım hala 3.42 biliyordum :)

Bu arada biz hiçbir zaman en ucuz benzini kullanamayız çünkü öyle birşey olursa çok büyük bir oranını ithal ettiğimiz petrolden doğacak açığı kapatmamız imkansız hale gelir. (Şu anda bile yeterince açığımız var zaten)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben aradaki zammı kaçırmışım hala 3.42 biliyordum :)

Bu arada biz hiçbir zaman en ucuz benzini kullanamayız çünkü öyle birşey olursa çok büyük bir oranını ithal ettiğimiz petrolden doğacak açığı kapatmamız imkansız hale gelir. (Şu anda bile yeterince açığımız var zaten)

3.44 tü en son  sizin orada daha ucuz sanırsam
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az evvel 100 liralık aldım.Hiç bakmadım zamlı mı değil mi.Zaten takip etmiyorum edemiyorum daha doğrusu habire değişiyor fiyatlar.

aynen bende 1oo liralık yanında da 7. traş setimi aldım shelden :D

Herkes almış demekki tesadüfe bak bende 100 liralık aldım,12.5 dakika kazandım  :D

Bülocan bir koli vardı galvanoda satacanmı o traş setlerini  :D

şehirlerarası yol haric 1 seferde 50ytl den fazla benzin daa almadım :D :D daa dorusu alamadım :'( :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 Ykr yakıyor dediydin motorun..

Evet hep 90 la gidersen o kadar yakardı, egzost değişimimden sonra 140 lira oldu ama redline lara geldikçe meret araba gibi yakıyor doğal olarak.  8:)

Sen de şikayet edersen artık..

Artı mesela eşimde bugün karşıya misafirliğe gitti yani araba da yakıyor biliyorsun.  :) Ve bunlar benim cebimden çıkıyor bunuda biliyorsun kardeşim adminim Burak'ım :) , yani bende şikayet çok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...