Jump to content

Performans buji

makilli
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar bugün performans bujim geliyo deneyip buraya haber vericem gerçekten işe yarıyormu çok merak ediyorum bu arada daha önce deneyip de tecrübe eden varsa bilgi verirse sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ben sadece 4 tırnaklı bujilerden kullandım.

sadece bujiyle pek bir fark bekleme. sonuçta ateşleme sistemini zincir olarak düşünürsek en zayıf olan parça kadar randıman alırsın. buji + kablo + ateşleme bobinini birlikte değiştirirsen o zaman fark hissedersin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski bujimle arabayı 2. vitesde 2000 devirle bi yokuşa vurdum ve yokuşunn sonuna doğru araba istop edecek kadar devir düştü aynı şeyi yeni bujiyle yaptım ama devir o kadar düşmedi bu iyide normal seyirde bi fark göremedim.Bu buji 4 tırnaklı falan değil tek tırnaklı gittigidiyorda biri satıyor herkes çok iyi yorum yapmuş sizin aranızdab kullanan varsa bilgi verirse sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bi de bu kablo ve ateşleme bobinin de performans için olanı var mı varsada ankarada nereden temin edebilirim

modifiye parçası satan yerlerden kablo bulabilirsin. en azından bir fikir verebilirler. bobin içinse Bosch Car servislerine uğrayıp görüşebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bujiler yeni olduğu için daha iyi ateşleme yapmış olabilir.Tek buji ile performans alamazsın.Sadece yüksek performanslı arabalarda belli eder ve ayrıca kalolarda değişmeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...