Jump to content

Subaru Impreza GT

Guest mustafa_g
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim kuzene mazda3 bakmıştık ya hani. sonra arkamıza bile bakmadan kaçmıştık bayiden. işte o kuzen yeni arabasını aldı. son anda bir ani manevrayla 1999 model impreza gt aldı. arabanın ilanını kaldırmamış eski sahibi, araba bu: http://www.sahibinden.com/cok_temiz_gorulmeye_deger_WQQaXQQ4696242WQQpXQQdisplayitem

dün bir tur attım bununla ve şu kadarını söyleyeyim, ben bunu kullanana kadar ördek "iyi gidiyor" diyordum ama artık sadece "gidiyor" diyebiliyorum. valla ne yalan söyleyeyim, şu borç morç durumlarını bitirdiğimde hiç belli olmaz dalabilirim ben de böyle birşeye. resmen tadı damağımda kaldı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

güle güle kullanın

lakin musti, eski bir subarucu olarak, ocagına incir agacı diker bu arac sırf benzin parasından haberin olsun ördeğin kıymetini bil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Benzin tüketimi için birşey diyemeyeceğim, arabayı sadece dükkana gidip gelirken kullanacağı için ve önceki arabası 8V golf olduğu için pek bişey farketmez herhalde bizim kuzen :D

ah be mustafa abi birde astina gt kullansaydın anlayacaktın senin ördeğin sadece gittiğini :D neyse nasip impiyeymiş :D

sana ne diyeyim ki. kullanmadım mı senin eski kara fatmayı, bayırda yüklü hacı murat gibi bayılıp kalan arabndan bahsediyorsun değil mi? yanlış anlamadım sanırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

9 yaşında,Turbo,157.000 de. Risk biraz yüksek. Güle güle kullanılır mı? oo.. adamı kişnetir bile o ayrı ..

araba çok iyi durumda Tansu. aynı yaşta bir başka GT var arkadaşta, ikisini yan yana koyduğumuzda arada bariz fark var. ön takımı, yürürü, döşemesi v.s. herşey on numara. hele o koltuklar var ya adamı doğrudan gaza getiriyor blowofun sesiyle birlikte çoşturuyor insanı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Teşekkürler :)

şimdilik işe gidip gelmek için kullanacak, sonraki aşama da yerel yarışlarda piste çıkması. ekipte şuan hali hazırda bir kadeath var zaten. yanına bir tane 205 GTI geldi ve yavaş yavaş ufak tefek değişiklikler başladı. son olarak da bu impreza geldi. gönül isterdi ki Tankut'un GTR'ı da ben alayım ama malesef olmuyor işte :( ama hani diyorum es kaza almadığım piyangoya veya oynamadığım lotoya para çıkarsa ilk işim o arabayı Tankut'un elinden almak olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

hayırlı olsun Mustafa abi kuzene... kazasız belasız güle güle kullansın...

alet gayet sağlam hele blow off u varmış tam ayar yemelik makina ayarı yiyip gaza yüklenecen keyif burda... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

dün akşam bize uğradı, ben de kapının önünde ördeği cilalıyordum. biraz konuştuk, sonra giderken dedim bi çuflat bakalım şunu. o sırada hatun da kapıya çıkmıştı, o ne biçim ses çıkarıyor, tam senlik arabaymış diyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

temiz bi impo bulmak artık çok zor hele bu kasada çok zor çooookk

Temiz araba bulmak tamamen şans işi ama 190 kasa Mersolara göre yine de yüksek ihtimal bunların temizini bulmak değil mi Mustafa abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Temiz araba bulmak tamamen şans işi ama 190 kasa Mersolara göre yine de yüksek ihtimal bunların temizini bulmak değil mi Mustafa abi :D

190 dan vazgeçtim zaten.

1986 model arabalara benim arabamın değerinden daha fazla para istiyor herifler. sırf arması yıldız veya hitler bıyığı veya 3-5 tane halka olduğu için o kadar para vermem ben :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...