Jump to content

Kavşak Çıkışındaki Kırmızı Işık Kuralı

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biran Abi telefonu çok güzel sakladım, hatta tezgaha girerken (ben radar çevirmelerine tezgah diyorum) hala konuşuyodum adamla, handfree'ye alıp çaktırmadan salladım adamı, ne diim yani "senin yüzünden 75 dolar ceza yedim, gönderiyorum makbuzu" mu? :D

Ama çevirmenin orda çok komik oldu, 3 şerit yol, en sağ şeridi iptal ediyolar kukalarla ki kukaların arkasında sağ şeritte dursun arabalar, ben de sol şeritte gidiyorum, yanımda bi Suzuki Maruti var, o da hızdan ceza yemiş, ikimizi de işaret etti sağa geçin diye, benim de kulağımda telefon var yaklaşmak istemiyorum fazla, Maruti'nin sağa geçmesini bekliyo ayaklarında yavaşladım, o da bana yol verdi yavaşladı, çevirmeye 30 metre kala ikimiz de yolun ortasında durduk birbirimize bakıyoruz, polis delirdi tabi... :D

Tam türk işi çevirme olmuş yani. ;D Piliç çevirme gibi."Translation Chicken" :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

12

• Selman

8

• NeBiAnd

3

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Popüler Günler

Volkan sen alalı çok oldu herhalde bazı kuralları unutmuşsun, "Sağa dönüşte yayaya yol ver" tabelaları sana bir şey ifade ediyor mu olm?

Bu demektir ki, size kırmızı yanıyor, yayaya yeşil, geçitte yaya varsa bekleyeceksiniz, yoksa yürrüü... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan sen alalı çok oldu herhalde bazı kuralları unutmuşsun, "Sağa dönüşte yayaya yol ver" tabelaları sana bir şey ifade ediyor mu olm?

Bu demektir ki, size kırmızı yanıyor, yayaya yeşil, geçitte yaya varsa bekleyeceksiniz, yoksa yürrüü... :)

abi sağa dönüşte yayaya yol vericeksin diyo kural,yoksa kırmızı ışıkta geçebilirsin demiyo ki  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galiba yanlış anlaşılıyor.Senin bulunduğun istikamette yeşil yanarken sağa döndüğünde yayaya yeşil yanıyorsa ,yayaya izin verdikten sonra geçilebilinir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat abi,Selman abi burda öyle demiyo ama,senin dediğin doğru olanı zaten...ama Selman abinin bildiği bariz yanlış  8:) (kızar mı acaba şimdi bana  ;D)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin gittiğin istikamete yeşil yanarken sağa dönersen, yayaya da yeşil yanıyordur, geçiş yapan yayaya yol verir devam edersin ancak o sırada sana o istikamette kırmızı yanmaktadır...

Senin gittiğin istikamete kırmızı yanıyorken sağa-sola dönemezsin zaten, dolayısıyla bu tartışma dışı...

Bu kadarını beni uğraştırmadan kendi kendine anlamanı beklerdim Volkan...Dediğimi anlamadan nasıl bariz yanlış sonucuna ulaştın, bir çok konuda böyle önyargıların var....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi sen böyle yazmışsın ama,bu konuda ön yargıya gerek yok ki...bu tanımlama bariz yanlış...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin bebek yüzlü masumane görünüşünün altında meğer bi canavar yatıyomuş okan ehehee. Mahlasını "Chucky" olarak değiştir sen ;D:D

En son chucky nin gelini vardı, bu da chucky nin mazda3ü olabilir. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Milli servet abi, paramız gitmesin ABD'ye, yayalar nasıl olsa temelde su ve şeker yakıyolar, bekleyiversinler 2 saniye... :D

Şimdi sen yayaların kaç ATP yaktıklarını da söylersin. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben seninle benzer davranışı sergileyen sürücüleri, genellikle Girne girişinde olmak üzere iki günde bir hallediyorum Okan, sabah yürüyüşlerinde, özellikle otobüs şöförleri tanıdılar artık, uzaktan esas duruşa geçiyorlar.... ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adenazin Trifosfat, biyolojiden aklımda kalan ender kısaltmalardan abi valla, nostalji yaptım iki dakikada şimdi... Biyolojicimiz hep bilimsel küfrederdi bize, mesela Macit diye bi hayta vardı sınıfta, hoca adama kızdığı zaman "Olm zaten 2 damla ATP'n var, onları da düzgün yerlere harcasana" derdi, bizim Macit ne dendiğini anlayamadan gün biterdi zaten... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben seninle benzer davranışı sergileyen sürücüleri, genellikle Girne girişinde olmak üzere iki günde bir hallediyorum Okan, sabah yürüyüşlerinde, özellikle otobüs şöförleri tanıdılar artık, uzaktan esas duruşa geçiyorlar.... ;D

Bekleyiverin abi, bak hem spora çıkmışsın yardım ediyolar spor yapmana, yoksa gideceğin yere bi an önce gider dönersin, sayemizde daha fazla kalori yakıp daha sağlıklı oluyosun, bi de laf ediyosun... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yürüyüş dedin de aklıma geldi,dün akşamdan itibaren Mavişehir deki Sports International e 15 günlük deneme için başladım...gerçekten mükemmel biyermiş orası,bugüne kadar gitmediğime pişman oldum...deneme sürem geçtikten sonra üye olmayı düşünüyorum,sanada tavsiye ediyorum Selman abi...içerde hertürlü techizatın yanı sıra,havuz-sauna-buhar banyosu var...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...