Jump to content

Zoom Zoom

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

it starts with a feeling.One that children instinctively know,and grown-ups want to recapture.It calls to mind words like exhilaration,liberation and joy.But we like the way children put it better: "Zoom-Zoom".its what moves us to build the kind of vehicles we do.And why you will find the soul of a sports car engineered into everything we make.Especially in a pair of sporty compacts that dare you to rethink what's possible.

2006 Mazda3 ABD kataloğundan.

Orada kullanılan slogan zoom zoom dan ziyade "Always The Soul of a Sports Car".Lisanslamışlar hatta bunu ABD için. Ve Türkiye sitesine de "Her ne yaparsak spor arabanın ruhu." diye çevirmişler. Bunun dışında bide "Rethink What's Possible" var.

Açıklama için teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mermerlere sinir olmak,aksesuar bulamamak,2. elde düşük fiyat anlamına geliyo....'rampada çekmez','çok yakar','parçası pahalı be abi yoksa iyi araba' demek gibi geliyo.'Kore malı mı bu?' mu yoksa 'Toyotanın yan sanayisi bu yaramaz' demekde olabilir mi Selin?Hangi felsefe gözünü seviyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mermerlere sinir olmak,aksesuar bulamamak,2. elde düşük fiyat anlamına geliyo....'rampada çekmez','çok yakar','parçası pahalı be abi yoksa iyi araba' demek gibi geliyo.'Kore malı mı bu?' mu yoksa 'Toyotanın yan sanayisi bu yaramaz' demekde olabilir mi Selin?Hangi felsefe gözünü seviyim :)

İşte bu :clap:

Mazda Türkiye'nin şu andaki hali. Tebrikler arkadaşım.  :clap:  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mermerlerle ilgisi yok artık biliyosunuz, mazda türkiye'ye kendi geliyor , bu sorunlar ortadan kalkacak .Parça fiyatları nasıl olacak bilmiyorum ama en azından servis problemi olmayan bir marka olduğu ortada , bu kadar yerden yere vurmayın isterseniz, biraz ayıp oluyor... :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Mermerlerle ilgisi yok artık biliyosunuz, mazda türkiye'ye kendi geliyor , bu sorunlar ortadan kalkacak .Parça fiyatları nasıl olacak bilmiyorum ama en azından servis problemi olmayan bir marka olduğu ortada , bu kadar yerden yere vurmayın isterseniz, biraz ayıp oluyor... :-[

Selin forumu biraz araştır istersen, yere vuruldugu kadar markanın övüldüğünüde görürsün kullanıcılar haklı olarak mermertaşlardan şikayet etmekte
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selin bunlar Çağlar'ın (Musen) değil piyasanın düşüncesi. Eğer böyle düşünse zaten bir Mazda kullanıyor olmaz ve burada olmaz. İşte piyasadaki bu önyargı sebebi ile siz bayilerin işi gerçekten zor çünkü biz bu araçların orada yazılanlarla alakası olmadığını biliyoruz ama buna insanları inandırmak çok kolay olmayacak. Maalesef buna da yıllardır bu markaya gerekli yatırımları yapmayan Mermerler sebep oldu.

Parça fiyatlarına gelince siz yeni bayi olduğunuz için belki çok fark etmeyeceksiniz ama biz son bir sene içerisinde Belçika deposunun devreye girmesi ile fiyatların bazı parçalarda %50 ye yakın düştüğüne şahit olduk. Elbette Belçika her kalemde daha ucuz değil ama servis maaliyetlerimize ciddi bir katkı sağladığı ortada ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selin bunlar Çağlar'ın (Musen) değil piyasanın düşüncesi. Eğer böyle düşünse zaten bir Mazda kullanıyor olmaz ve burada olmaz. İşte piyasadaki bu önyargı sebebi ile siz bayilerin işi gerçekten zor çünkü biz bu araçların orada yazılanlarla alakası olmadığını biliyoruz ama buna insanları inandırmak çok kolay olmayacak. Maalesef buna da yıllardır bu markaya gerekli yatırımları yapmayan Mermerler sebep oldu.

Parça fiyatlarına gelince siz yeni bayi olduğunuz için belki çok fark etmeyeceksiniz ama biz son bir sene içerisinde Belçika deposunun devreye girmesi ile fiyatların bazı parçalarda %50 ye yakın düştüğüne şahit olduk. Elbette Belçika her kalemde daha ucuz değil ama servis maaliyetlerimize ciddi bir katkı sağladığı ortada ..

Çağlar'ın düşüncesi değilse ok. ben yanlış anlamışım o zaman.

piyasanın bu düşünceye sahip olduğunu maalesef ki biliyoruz bu ön yargıyı yıkmak için ciddi bir savaş vermemiz gerektiğinin farkındayız . Mermerler konusunda kesinlikle haklısınız hepiniz .. Artık onları unutun lütfen, hepbirlikte temiz bir sayfa açmaya hazırlanıyoruz  ve sizlerinde desteğini bekliyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

açıkçası bu tavırları hoşuma gidiyor bende yaklaşık 13000 üyesi olan bir vw forumuna üyeyim sizin bu mazda'dan gördüğünüz ilgiyi biz vw'den göremiyoruz bu da aslında çok iyi bişey

İşte Zoom Zoom biraz da bu oluyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

Benim çocukluğum olmaz o dönem de, Oğuz'un çocukluğuydu, kendini caddenin ortasına atardı, "Gözleri açılan araba" diye....:D

ouzun çocukluguda olur farketmez maksat  çözüm bulabilelim :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi kere yazlığın orda tam da bizim evin önünde bi tane kırmızı 323 vardı.Ben annem anneannem dönüyoruz bir yerden gördüm arabayı işte en bayıldığım şey hem "gözleri açılıp kapanıyor" hem kırmızı gittim yanına hemen şöyle bir kaputa dokunmamla alarmı bir çalmaya başladı :D :D :D Ben arkama bile bakmadan eve :D :D :D

O andaki heyecanımda benim tanımımla Zoom Zoom :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Sınıfında zamanın en donanımlı ithal arabası 323'ler, sınıfında zamanının en iyi ticari arabası e200'ler.Ama bu kaliteyi Türkiyi'de iyi bir yere getirmek ve aynı hızla bitirmek gerçekten "zoom ve zoom" olmalı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne demek olduğuna dair o çocukluğa gönderme durumunu mazda kendi zaten yapmış; başka bir anlam aramak doğru olmaz...

ben de çok benimsediğim için arabamdan bahsederken hep "zoom zoom" derim...örneğin eşim, benzin alacağımız zaman, "zumzumun karnı acıkmış" der...  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...