Jump to content

Teybin Ekranı - Sony XR-CA670X

ugur89
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar bende sony teyb var  bu sabah kalktım arabama bındım gıdıcektım bı baktım teyb ın ekranının yarısı var yarısı yok nasıl olduysa tamirciye götürdüm yapamadı. ucuza bıldıgınız bı tamırcı varsa yaptıralım yha sunuu morelımı bozdu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar bende sony teyb var  bu sabah kalktım arabama bındım gıdıcektım bı baktım teyb ın ekranının yarısı var yarısı yok nasıl olduysa tamirciye götürdüm yapamadı. ucuza bıldıgınız bı tamırcı varsa yaptıralım yha sunuu morelımı bozdu

kullandıgınız sony nın modelı nedir acaba..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam olarak bılmıorum teybın arkasında yazıodur ama  kaset çalar çıkma kafa cd changer bağlanıor

anladım. sony gt serısınden  mp 3 calar olsaydı bulmamız cok basıttıde...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamir ettirsek yeter bana yha ii bi ustaya

cıhazın ekranını temın etmektense 2. elını almak daha mantıklı..2 el fıatları 80 ıla 100 lıra cıvarında ımıs su anda.. sony nın mp 3 calarlı gt 300 modelının 2. el pıyasası kumanda dahıl 150 lıra cıvarında bu arada..ben sattıgım aracıma almıstım ve cok ta memnundum..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benım elımde cd changer var onunla takas ederlermı acaba bılgınız varmı 2.el bı cd çalar temız varmı bıldıgınız

2.el oto muzık sıstemlerı alıp satan arkadaslarım var.yarın sabahtan konusurum kendılerıyle neler varmıs ellerıde su anda ogrenır mesaj atarım sıze.. gt 300 tavsıye ederım...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cengiz bey özelden numara versem elimdeki sony XR-CA670X  teyb ve sony marka cdx-t67    6 li  cd changer versem bana onerdıgınız gt 300 u verırlermı bı sorun olmadı bana baska bi marka versınler mp3 çalsın biras ii bişi olsun yeter 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.el oto muzık sıstemlerı alıp satan arkadaslarım var.yarın sabahtan konusurum kendılerıyle neler varmıs ellerıde su anda ogrenır mesaj atarım sıze.. gt 300 tavsıye ederım...

bende ise sony  616 u var gerçekten güzel  bir ana ünite  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cengiz bey özelden numara versem elimdeki sony XR-CA670X   teyb ve sony marka cdx-t67    6 li  cd changer versem bana onerdıgınız gt 300 u verırlermı bı sorun olmadı bana baska bi marka versınler mp3 çalsın biras ii bişi olsun yeter 

tabıkı sorarım. kabul ederlermı acaba kaset caları bılmıyorum ama..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sız cd changer ve teybı bı sorun bakalım ne cvp verecekler olmadı cdchanger i alırlar herhalde temiz hiçbir sorunu yok changer in teyb de olede işte yarısı gozukuo ekranın bı de bu gıruntu olayını sorarsanız sevınırım yapabılırlerse onu yapsınlar bari

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sız cd changer ve teybı bı sorun bakalım ne cvp verecekler olmadı cdchanger i alırlar herhalde temiz hiçbir sorunu yok changer in teyb de olede işte yarısı gozukuo ekranın bı de bu gıruntu olayını sorarsanız sevınırım yapabılırlerse onu yapsınlar bari

tamam yarın sorarım bu aradaelınızdekı  cd changer mp.3 calmıyor track calıyor zanndersem..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet track çalıyor sadece siz yapın yarın bı gusellık işte :)

tamam sabahtan konusurum arkadaslarımla..ama dedıgım gıbı yanlıs anlamayın 2 elde kaset calar ve track okuyan cd changer ları elden cıkartmak cok zor..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...