Jump to content

323 Otomatik Vites Hakkında (90-94)

cenkizdokuzcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 177
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• mazda22

16

• dogan_u

17

• NoooFearrrr

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

sonuç 3 vites çıktı. neyse. yinede istanbula yolumuz düştüğünde adem beye uğramak şart oldu. mustafa hocam sağolasın adem beyinde size selamı var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şöyle bi bilgi buldum;

1990-1994 Mazda 323 Review

Two distinct models resulted from the redesign of Mazda's front-drive subcompact for 1990: a 2-door hatchback, again called 323; and a longer, more costly 4-door sedan named Protege. Though similar in front-end appearance, the two shared no sheetmetal. An 82-horsepower, 1.6-liter 4-cylinder engine again powered the 323. A 5-speed manual gearbox was standard; 4-speed automatic optional. Base and SE editions went on sale. The latter got cloth upholstery instead of vinyl, as well as tinted glass and upgraded interior trim. Motorized front shoulder belts and manual lap belts were installed.

http://consumerguideauto.howstuffworks.com/1990-to-1994-mazda-323-6.htm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında ben 3 yada 4 olmasında pek değilim 90 la giderken devir saatinin 3500 de olmasına takığim. normalde 2500 den sonra benzini içmeye başladığını düşünüyorum. gerçi 4500 devirde de motor çok bi bağırmıyo ama yakan benzin 2 katına çıkıyo gibi geliyo bana ciğerimi dele dele

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında ben 3 yada 4 olmasında pek değilim 90 la giderken devir saatinin 3500 de olmasına takığim. normalde 2500 den sonra benzini içmeye başladığını düşünüyorum. gerçi 4500 devirde de motor çok bi bağırmıyo ama yakan benzin 2 katına çıkıyo gibi geliyo bana ciğerimi dele dele

4 olması lazım 90 la giderken 3500 devir çok yüksek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yokmudur sesimi duyan

kardeş 0535 321 88 40 cewat usta otomatikçidir kendisi bi ara konuş teşhisi koyar o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

mustafa hocam sağolasın adem beyinde size selamı var.

ve aleykümselam :)

hocam senin araba 1.6 82hp miydi??

F serisi, yani enjeksiyonlu olanlar haricindekilerin hepsi 87hp 127Nm torklu. 1990-91 de gelenler 960kg. sonrasında gelenler 915kg. 175*70*13 jant ebatlı B6 motor kodlu ve BG kasa olarak geçer. bunların dışında daha bir sürü bilgi var kafada ama malesef AT şanzımanlılarla hiç işim olmadığı için hiç merak bile etmedim kaç fitestir diye. üzgünüm :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevat ustayla görüştük. o da 3 vites dedi. ancak 3500 devir 90 km hız normal değilmiş doğal olarak. trübün de bi sorun olabilir dedi (o da neyse bilmiyorum ama) bana masrafı 500 lira gibi bişeye patlıcak galiba. neyse teşekkürler tekrar.  sonuçta 3 vites olduğu kesinleşti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla şu anki düşüncem eyer çok acil bi sorun değilse yaptırmicam. zaten 1200 lira harcadık canıma okudu. satsak daha 1200 lirayı koyamıyorum arabanın üstüne. yada taksitle ödeme kabül eden biyer bulursam o zaman yaptırabilirim heralde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla şu anki düşüncem eyer çok acil bi sorun değilse yaptırmicam. zaten 1200 lira harcadık canıma okudu. satsak daha 1200 lirayı koyamıyorum arabanın üstüne. yada taksitle ödeme kabül eden biyer bulursam o zaman yaptırabilirim heralde.

cewat ustayla konus ama o konusurmu bilmem taksitle:):)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...