Jump to content

Farların Yıkanması

Musen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• halil_i

3

• ugur89

3

• Musen

25

• cenkizdokuzcan

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

açtım bile :D

ufak ufak kanırttım alttan...siyah banttan sıyrıldı ve açıldı.saç kurutma makinasıyla bile olabilirmiş sanırım.

kolay gelsın...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olur kardeş ne demek....sen farları söktüğünde yaz forumda yardımcı olurum...ufak tefek hallediyorum yarına hazır olsun.farı içi pislik içindeymiş yalnız inanılmaz yaw.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada burak abi sallanan xenon ampül değil ampülün geçtği yuvaymış...onuda sıkıştırıcam kapatmadan önce.

Biliyorum. Xenon Far konusunda yazmıştım ;) Kolay gelsin. O far nasıl o hale geldi Çağlar ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi resimleri eklediğimden görüceksin,3 tane tırnak tutuyo ampülün taktığımız yuvayı.tırnaklar gevşemiş.Far açılmadan sıkıştırılması çok zor.Belki far söküldükten sonra uzun bi karga burunlada sıkıştırılabilir.Operasyon bugün biter umarım sorun çıkmadan.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

farların son durumunun fotolarını yollayabilrmisiniz?

benimkinde de güneşten solmuş durumda,ince zımpara atıyım mı diye düşünüyorum,önce bi mustafa abi gibi pasta cilayla bakayım,olmazsa zımparalıycaz yapacak bişi yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o aletin ismi sıcak hava ve çok pahalı bişey degil madem ugraşmayı seviiyorsunuz alın bi sıcak hava ustaya verceginiz paraya mal sahibi omuş olursunuz  bu aleti tamir yapan bütün cep telefoncularda bulabilirsiniz çin malı olanları 60 ytl ye koç taşta görmüstüm kısa bi süre önce

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bence polisaj makinasıyla direk pasta yap ya da 2200 lük zımpara ile dene.ben sağ farı berbat ettim haberiniz olsun resim çekip eklicem.makinayada gerek yok saç kurutma makinası bile işe yarar haberiniz ola.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...