Jump to content

Yakıt tasarrufu EKO66

tarikumac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Murat Bey doğru yolu buldu ondan yorum yapmıyordur. Taktırdığı cihaz Ankara çöplüklerindeki yerini aldı...

Emre doğru söyledin valla,aldım dizeli şehiriçi 5 lt ortalamayla keyfime bakıyorum.Bide EKO 66 sayesinde giren 640 TL'nin acısını unutmaya çalışıyorum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• tarikumac

9

• sudef

7

• emregc

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bu ürünü satmadan önce 99 model 323ümde 10.000km kadar kullandım. sonuç boşu boşuna para vermiş oldum. bence tamamiyle saçmalık.  sizler bu ürüne vereceğiniz parayla benzin alırsanız esas tasarufu yapmış olacaksınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Ben mazda 3 hb otomatik aracı sıfır aldığımda gidip taktırmıştım kampanyadan 354 tl ye, o yüzden tüketim düştü mü bilemiyorum, son 3000 km lik  ortalama 50 km süratime bağlı tüketimim 8,0 lt.

post-5674-141695284249_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik için 8 litre ortalama alırsak normal bir değer. o cihazı takılı olmasa da bu değerlerde yakacaksın bana kalırsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arkadaşlar, yakıt tasarruf işinin duayeni  Tony'e (http://www.fuelsaving.info/biog.htm) EKO66 cihazının test sonuçlarını incelettim aşağıdaki yanıt geldi

---

Emre:

Well, I took a look, but I'm not that impressed.

The way it claims to work does not seem particularly plausible to me. Most of the test results are not possible for me to read (my Turkish is pretty bad...) but the "Emmission and free fuel comprasion test results" shows:

- CO reduced about 50%

- NOx slightly increased

- Fuel consumption reduced about 3%

That's not enough for somebody to start getting death threats, in my book. That kind of improvement is made every day by engineers in car companies.

Did you see http://www.fuelsaving.info/testimonial.htm and http://www.fuelsaving.info/conspiracy.htm, by the way?

Tony

----

EKO 66 ürününden hiç de pek etkilenmemiş görünüyor olsada CO emisyonunun %50 düştüğünü NOX inde bir miktar artığını raporda gördüğünü söylüyor, zaten üreticinin de iddiası bir bakıma Egsoz Emisyonlarının düşmesi, sizce yeterli olurmu bu emisyon standartlarını karşılamak açısından...

post-5674-141695284989_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hadiordan.com...

yanma odasına müdahale etmeden, ateşlemeye, beslemeye vb müdahale etmeden yakıt ekonomisi olur mu?...

sizce dünya devletleri ortadoğuya bağımlılklarını %30!!!! azaltmak istemezler mi?....

Allah aşkına bu nasıl bir saçmalık...nasıl inanılıyor bu gibi reklamlara aklım almıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üniversiteler bunlara ne raporu veriyor onu da ben anlamıyorum :)

TR' de hangi üniversite gerçek anlamda eşit sayılıyor ki dünya ile?

Allah bilir TÜV' ün verdiği rapor da "bir zararı yoktur" tadında bir rapordur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dayımız plaza'nın giriş katında oturuyor her gelenle sohbet ediyor, plazayı devletin desteğiyle yaptırmış, teşvik vermişler, koruma da vermişler plazanın önüne, yatıyo kalkıyo devletimize dua ediyor, zaten dünyanın servetini yapmıştır şuana kadar  helal olsun valla ben gurur duyuyorum çevreyi koruma katkılarından dolayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuçda tavsiye ederim almaya niyet edene en azından çevreyi koruduğundan ötürü ama  tasarruf konusunda  pek kullanım tarzımı değiştirmedim, otomatik aracımla seri kullanımda 51 km ortalama süratde 7,9 lt ortalamayla geziyordum en son...

post-5674-141695284991_thumb.jpg

post-5674-141695284994_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...