Jump to content

750 ytl ye led stop

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yazıklar olsun Peder beye, başka bir şey demiyorum, insan biraz acır kendi çocuğuna ya....

Yok Selman Abi bu sefer peder beyin parmağı... Ben size laf yetiştirme derdine düşersem böyle daha çok sabahlarım iş yerinde. Şu anda içeride makine montajı yapıyo olmam gerekli aslında... :)

ha şimdi şeffaf stop aldın ya ledliye .ok at hemen  :jedi:

Yok valla ondan değil Volkan, LED'lerin orası beyaz ya, ben pek sevmiyodum zaten onları, bi de fiyat olayı olunca iyice değmez dedim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi hava karanlık + yanımda makina yok, işe geri döndüm... Yarın seninle beraber çekeriz artık boy boy foto... Ama çok güzel oldu, iyi ki LED'li almamışım. İrfan'a da burdan ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum...

ne demek abi asıl ben tesekkür ederim sana, o paraya servise bıraksaydım ne yaptım ben bunlar gidip sıfır fiyatına satacaklar bunu diye cok vicdan azabı cekerdim_yabancı degilsin abi işe yaramıs olduk böylelikle_hem arada eski stoplarımla hasrette gideririm, eger sen sevindiysen ben daha cok sevindim abi_artık fotoları bekliyoz yarına 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Abi nin zibidisinin son fotoları elime gecti, manşetten sürüyorum :tey:_tabi jantları hariç tutun şimdilik 8:)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne vericem ben onlara Volkan? Okan fiyat söylemiyor, sen hakem ol.....

abi beni hakem yapma ya,sonra kırılıp gücenmeyin bana yani  :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...