Jump to content

5 Haziran 2008. Mazda'nın bu tarihi gününe MazdaClubTR olarak tanıklık ettik.

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Nedir bu dizel merakı anlamadım gitti yav, dizel/benzin fiyatı neredeyse eşitlenecek, pahalı bakımlar da cabası, tüpçüleri de aynı akıbet bekliyor yakın gelecekte, en ucuzu benzin olursa şaşırmayın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• Uygar

7

• Ali

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Yok biz gördük yeni Mazda3 ler led stoplu ve 17" jantlı. Muhtemelen Xenon da vardır içinde çalıştırmadığımız için göremedik ..

fazlası olsa üzülürdümde kolayca halledebilecegim detaylarmış ohh rahatladım valla :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fazlası olsa üzülürdümde kolayca halledebilecegim detaylarmış ohh rahatladım valla :geyik:

The Uyumsuz Car'da fazlası vardır abi rahat ol ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat konusunda hayal kırıklığı yaşadım açıkçası, mühendis olarak arz talep dengesini kafamda yarattım üstünde düşün düşün düşündüm, sonuç yok :) Reklam konusunda bişi yapılmadığı sürece değişen hiç bişi olmaz bu fiyatlarla, yeni yapılanan yeni giren bir firmanın da bu kadar hızlı bir giriş yapamayacağı bu kadar büyük bir finansmana sahip olamayacağını düşünüyorum. Bu nedenle yolda gördüğümüz mazda sayısının artacağından şüpheliyim. Hatta M6 görmemiz bile bu fiyatlarla biraz zor görünüyor. Umarım reklam konusunda önceki gibi bir hata yapmazlar, işin bi ucundan tutmaya başlarlar. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 için 109 bg-143bg dizel motorlar ve 150 bg benzinli ve  motor falan dio :D

O konuyu araştırıyoruz .. :) Şu anda dizel olmayacağını kesin biliyoruz ama broşürdeki diğer detayları da soracağız.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuyu araştırıyoruz .. :) Şu anda dizel olmayacağını kesin biliyoruz ama broşürdeki diğer detayları da soracağız.. ;)

Olmayacak özelliği neden koyarsın ki....

Kesin diğer özelliklerde olmaz xenon far, akıllı anahtar, hız sabitleme...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

her şey öyle lay lay olmuyor... anlaşılan mazda piyasayı okuyamamış... kusura bakmayın arkadaşlar mazdalar asla marka imajı olarak bir vw bir opel değil şuan...hala bir çok kişinin aklında mazda alınmaz parçası pahalı imajı varken, 99-03 arası bomboş donanımsız arabalar piyasada dolaşırken, benin almış başını gitmiş insanlarda bir dizel sevdası var ve mazdanın trde dizeli yokken, elalem 115-125 arası katalog değerlerinde güç belirtip mazdanın ise 105 hp ile "yetersiz motor" imajı verirken 46bine 1,6 105 hp ve 2004 modellerin sadece makyajlısı sayılabilecek bir kasayla türkiye pazarına girip imaj yükseltilemez...en iyimser düşünceyle 1 sene daha mazda türkiye mermerlerin imajından ve yaptıklarından daha fazlasını ortaya koyabilecek gibi gelmiyor bana.

Fiyatın 46 bin olmasına ayrıca bir kızgınlığım daha var :D 2.el mazda3 mazda6 düşünen birisi için iyi olmadı :D elde şimdi sadece rx-8 kaldı sıfırı gelmiyormuş  artık döve döve alırız milletten :D

söylediklerine aynen katılıyorum.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nedir bu dizel merakı anlamadım gitti yav, dizel/benzin fiyatı neredeyse eşitlenecek, pahalı bakımlar da cabası, tüpçüleri de aynı akıbet bekliyor yakın gelecekte, en ucuzu benzin olursa şaşırmayın...

Bence de abi Nedir bu dizel merakı bi avantajı kalmadı zate arabayı alırken kafadan dizel motor farkını ödeyip bir de dizel yakıtın benzinle litre fiyatı aşağı yukarı aynı oldu eh arabalar az yakıyo diyolar basın biraz bakın nasıl yakıyo bi de Traktör gibi gır gır gır gır gır gır çalışması başka bi kılçık olay :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun.Yeni Ford Mondeo içinde demişlerdi kasıp kavuracak ortalğı ama 5 ayda ben sadece bir tane mondeo gördüm şimdiye kadar.Kendmi şanslı mı saymak gerek acaba. ;D Ayrıca az motor seceneği ile bu iş olmaz.Yani istediğin patlamayı yapamazsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de abi Nedir bu dizel merakı bi avantajı kalmadı zate arabayı alırken kafadan dizel motor farkını ödeyip bir de dizel yakıtın benzinle litre fiyatı aşağı yukarı aynı oldu eh arabalar az yakıyo diyolar basın biraz bakın nasıl yakıyo bi de Traktör gibi gır gır gır gır gır gır çalışması başka bi kılçık olay :(

sana katılıyorum Bülent..hele bir kamyonun arkasına yanaşıp aynı pompadan yakıt almak,aman aman allah göstermesin  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

soruyorum Burak abi ama gelmedi diyorlar depoları arıyorlar ordada yok arabayı aldığımda getircegiz dediler ama getirtmediler

Başayar'dan Tolga Bey ile görüştün mü ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar japonlar spor tampon ile panjur getircekmi makyajlıların

Sizin için konuyu araştırıp, en kısa sürede bilgi veririm.Aracınız sedan mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...