Jump to content

5 Haziran 2008. Mazda'nın bu tarihi gününe MazdaClubTR olarak tanıklık ettik.

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Sizin için konuyu araştırıp, en kısa sürede bilgi veririm.Aracınız sedan mı?

evet sedan bende aynı şeyi merak ediyorum Aliyle
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• Uygar

7

• Ali

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Makyajlı Mazda 3 ler için spor ön tampon fiyatı KDV hariç 665,25 YTL, krom ön panjur ise KDV hariç 89,99 YTL.Yalnız krom ön panjur için sadece panjurun parlak üst kısmı geliyor.Komple gelmiyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Makyajlı Mazda 3 ler için spor ön tampon fiyatı KDV hariç 665,25 YTL, krom ön panjur ise KDV hariç 89,99 YTL.Yalnız krom ön panjur için sadece panjurun parlak üst kısmı geliyor.Komple gelmiyor. :)

spor tamponda sisler aynı yuvarlakmı yoksa ince uzun mu??? birde boya dahilmi fiyata arka spor tampon fiyatı nedir?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

spor tamponda sisler aynı yuvarlakmı yoksa ince uzun mu??? birde boya dahilmi fiyata arka spor tampon fiyatı nedir?

Bülent arka tampon KDV hariç 518,33 YTL,fiyatlara boya dahil değil.Makyajlılar için aksesuar resimleri henüz ulaşmadığı için maalesef sisler hakkında bilgi veremeyeceğim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent arka tampon KDV hariç 518,33 YTL,fiyatlara boya dahil değil.Makyajlılar için aksesuar resimleri henüz ulaşmadığı için maalesef sisler hakkında bilgi veremeyeceğim  :)

tamam saol resimler geldiğinde  haber verirsen sevinirim birde boya ücreti ne tutar acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda alırsam kesinlikle kaza yapmamam gerekiyor.. Çok pahalı bence tamponlar :D birde bilgisayarcıların çok sevdiği bir fiyatlandırma yapılıyor.. bir ekran kartı fiyatı sorulur 100$+ kdv denilir ve 100 rakamına odaklanılır.. ve ardından 180 ytl ye yakın fiyat çıkarılır ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda alırsam kesinlikle kaza yapmamam gerekiyor.. Çok pahalı bence tamponlar :D birde bilgisayarcıların çok sevdiği bir fiyatlandırma yapılıyor.. bir ekran kartı fiyatı sorulur 100$+ kdv denilir ve 100 rakamına odaklanılır.. ve ardından 180 ytl ye yakın fiyat çıkarılır ;D

Sizin ortaokulda lisede matematiğe beden hocası mı giriyordu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

5-6 ay önce reklam konusunda mazdanın Türkiye distiribütörüne mail yoluyla serzenişte bulundum,en azından bi "herşey düzelecek,yakında geliyoruz" falan diye telkin edici bi cevap bekledim ama hala gelmedi,heralde gelmiycekte :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5-6 ay önce reklam konusunda mazdanın Türkiye distiribütörüne mail yoluyla serzenişte bulundum,en azından bi "herşey düzelecek,yakında geliyoruz" falan diye telkin edici bi cevap bekledim ama hala gelmedi,heralde gelmiycekte :)

eğer eski distribütöre (Mermerlere) attıysan cevap hayatta gelmez  ama mazda europe türkiye şubesine (yeni oluşuma) attıysan dönmeleri fazla uzun sürmezdi  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mermerlere attım heralde yanlış hatırlamıyosam,gelmedi umudu kestim bende zaten.

reklamları falanda gördüm artık dürtmeye gerek kalmadı kimseyi :)

ya konuşan araba diye diye ne reklamını yaptılar lineanın sanki çok süper bi arabaymış gibi!benim familia bile daha dayanıklıdır o saçmasapan arabadan!mazda da tık yok,herifler Türkiyeyi sarstı resmen,benimde kanıma dokundu bu durum :) coştum.

ama işte tık yok hala :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mart 2007 den beri resmi olarak Mermerler distribütör değil artık yeni distribütör yok yeni oluşum mazda europe Türkiye şubesi olarak geçiyor ;)

şirketin tam adı bu

Mazda Motor Logistics Europe N.V. Merkezi Belçika Türkiye İstanbul Şubesi

Büyükdere Cad. Harmancı Giz Plaza Harman Sok.

No:6 Kat:19 Levent Beşiktaş İstanbul Türkiye

Telefon: +90 212 317 79 00 

edit : adres ve telefon ekledim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...