Jump to content

5 Haziran 2008. Mazda'nın bu tarihi gününe MazdaClubTR olarak tanıklık ettik.

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• Uygar

7

• Ali

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

aynı donanımdaki diğer markaların modelleri de bu fiyatlar civarında.. basın açıklamasında da yazıyor olması lazım.. Mazda Türkiye'nin önceliği mazda markasının biliniriliğini tekrar üst seviyelere çıkarmak, marka imajını artırmak. bunu yaparken de fiyatlarda aşağı çekmeler söz konusu olmayacak yani.. Yani markayı yeniden canlandırmaya çalışıyorlar. Nasıl ki aynı donanımlardaki bi audi daha pahalıya satılabiliyor, Mazda da aynı Audi gibi kendi marka imajını yükseltmeye çalışıyor. bunu yaparken de Hyundai gibi fiyatları düşürmek yrine -ki hyundai'nin imajı pek de audi gibi değil kalite donanım güvenlik vs bakımından-, marka imajı yüksek olanlar gibi fiyatı indirmemeyi strateji olarak seçmişler.. benim basın açıklamasından anladığım bu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

High donanımda İsmail Bey den aldığımız bilgiye göre sadece jant büyüklük farkı varmış. O sebepten ayrıca getirtilmemiş..

garip bir high olmuş....halbuki iki şey daha koyup çakardım ben olsam bu adamların pazarlama stratejileri türkiye ye uygun deil...biraz ders almaları lazım vw ve reno dan....:D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ucuz fiyatlı arabaların hali ortada.. kalitesiz parça kullanımı ile birçok sıfır araçta olmadık hatalar meydana geliyor.. Arkadaşın 2008 astrasında (otomatikleştirilmiş manuel- easytronic) 2000km baskı balatası değişti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ucuz fiyatlı arabaların hali ortada.. kalitesiz parça kullanımı ile birçok sıfır araçta olmadık hatalar meydana geliyor.. Arkadaşın 2008 astrasında (otomatikleştirilmiş manuel- easytronic) 2000km baskı balatası değişti..

muhtemelen garanti kapsamı dısındadır :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

astraların easytroniclerinin problemli olduğu söyleniyordu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok garantiden değiştiler de bir şekilde ama çok uğraştılar.. ben biliyorum baskı balata değiştiğinden beri 6 aydır ayda birkaç kere arabayı servise bırakıyor.. ummadık problemler çıkıyor.. enson kornaya bastığında teybin sesi açılıyordu ve arka amortisör burçlarından fena gıcırtı geliyordu... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok garantiden değiştiler de bir şekilde ama çok uğraştılar.. ben biliyorum baskı balata değiştiğinden beri 6 aydır ayda birkaç kere arabayı servise bırakıyor.. ummadık problemler çıkıyor.. enson kornaya bastığında teybin sesi açılıyordu ve arka amortisör burçlarından fena gıcırtı geliyordu... :D

te=1212761126]

Zaten ıyı bır araba olsa gurbetcılerın altında olurdu kı almanyada opel dıyınce bıraz gulumser ınsanlar en ıyı modelı manta yı bıle kotu reklam kapyansıyla bıtırıverdıler opelı burada mazda ıle kıyaslamayalım bıle gercekten mazdalara ayıp oluyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aman Kadir abi rx-8 e binenler de birbirini kırıyordu :D koşuyolu merser de üst katta 3 tane kırmızı rx8 vardı 2.el geçen yanına birde yeşil sıfır rx-8 getirmişler.. 4ü yanyana yatıyor orda vitrinde.. :D

satanlar hemen sattıklarına göre vardır bi rahatsızlığı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 ün brosüründe led stoplardan, xenondan, 17" janttan daa bi sürü yeni zımbırtıdan bahsediyor yalnız.. bu sefer bizim eski full ünde full ü bi en üst donanım paketiyle karsı karsıyayız sanırsam.. bizim dynamicler in tam karsılıgı bi model 46milyar olmus değil anladıgım kadarıyla.. cok daha donanımlısını 46 milyara satıyorlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...