Jump to content

Büyük iş başardınız...

tarikumac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

forumun vazgeçilmez bir parçası olmaktan bende büyük gurur duyuyorum :) şaka bir yana bu foruma geldim geleli hayatım değişti. tanıdığım insanlar ve birbirimize olan bağımız.. en ufak bir sorunumuz oldu dündar sağolsun hemen izmir'de devreye girip gerekeni yaptı. murat.akyol kardeşim yine her zaman desteğini eksiltmedi. burada olmaktan ve mazda kullanıyor olmaktan dolayı çok çok mutluyum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tarık'a kesinlikle katılıyorum.hiçbir menfaat güdülmeden bi gelir beklenmeden yapılan işler bunlar...ve sadece sevgiyle olan işler...benden de sonsuz teşekkürler...  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

başka bir marka araç kullanıyor olsaydık bu durumda olabilir miydik?

Mazda sahibi olmak bence gerçekten bir ayrıcalık. Çünkü reklamsız, tanıtımsız, hakkında pek çok önyargı olmasına rağmen bu markaya güvenip araçlarını satın aldığımız için kesinlikle diğerlerinden farklıyız (bana göre).

Bence Mazda bizlerin bu bağlılığını ödüllendirmeli ve herkese birer tane turbo kit hediye etmeli :D (kafaya taktım, imprezayı geçmem lazım :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tarığım Damara girmişsin :) etkisi yeni yeni hissedilio :D

Şaka bi yana doğru sözlere ne denir... Buradaki herkes güzel insan. Kıskananlar çatlasın... Allah bozmasın  :nazar:  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...