Jump to content

Mazda 323 Lpg Tüketimi Ortak Konu (89-94)

makilli
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aynen izmirden cıktım yola ayvalık cunda çanakkale keşan istanbul yalova bursa izmir yaptım devir hep 2000 2500 arası kullandım arabamı yormadım,bukadar hesaplı yakacağn tahmın etmemıştım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 169
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• makilli

13

• NoooFearrrr

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

arkadaşlar bende mazda 94 model 323 var 255 tlye 1470 km yol yaptım sizce yakıt sarfiyatım nasıl ?

255/1470= 17 kuruş yapar. dizellerden daha az yakmış eğer hesap doğruysa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

255/1470= 17 kuruş yapar. dizellerden daha az yakmış eğer hesap doğruysa.

kardeşim izmirden cıkmadan önce depom sıfırdı gaz bitikti yani opetten depoyu fullettim 65 tl ye kmyi sıfırladım ve birdaha km yi hiç ellemedim gaz fişlerini topladım en son izmire geldiğimde 1470 km deydı ve içinde hala gaz vardı ama fazla götürmezdi,toplam 255 tl lik gaz almışım...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...

Son zamanlarda LPG çok yakmaya başladı benim 323 hp sorun ne olabilir

Ayarı bozuk, lastik havaları inik, bujileri bitik, hava filtresi kirli, trafik şartları çok yoğun, agresif kullanıyorsunuz.... Uzaaaar gider, seçin beğenin birisini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn Volki kış aylarında LPG nin karışım oranları mevsime göre ayarlanır buna sanırım kesafet deniyordu hal böle olunca daha az lpg almış oluyoruz vede daha fazla tüketmiş oluyoruz.

Ve tabii Mutlu'nun yazdığı envayi çeşit sebep olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
seferihisarlı mazdacı

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar... Baya bi zamandır foruma girememiştim bu gün nasip oldu aracımı aldığımdan beri net bi ölçüm yapmamıştım  iki gün önce nekadar yaktığını merak edip bi ölçüm yaptım depoyu boşaltıp 20 tl lik gaz aldım litresi burada 2 ,00 tldir 119  km yaptı ve bitti hesabıma göre km de 0,17 kuruş yakıyor aracıma lpg taktıralı 30 bin km oldu şimdiye kadar lpg filtresini değiştirmedim ( duyduğuma göre bu 10 bin km de değişmesi lazımmış)  elle lpg ayarı yapılmıştı bilgisayarlı ayar yaptırmadım o zamandan beri bujileride değiştirmedim şimdi bunları yapsam acaba yakıtta bir artış falan olurmu ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, seferihisarlı mazdacı :

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar... Baya bi zamandır foruma girememiştim bu gün nasip oldu aracımı aldığımdan beri net bi ölçüm yapmamıştım  iki gün önce nekadar yaktığını merak edip bi ölçüm yaptım depoyu boşaltıp 20 tl lik gaz aldım litresi burada 2 ,00 tldir 119  km yaptı ve bitti hesabıma göre km de 0,17 kuruş yakıyor aracıma lpg taktıralı 30 bin km oldu şimdiye kadar lpg filtresini değiştirmedim ( duyduğuma göre bu 10 bin km de değişmesi lazımmış)  elle lpg ayarı yapılmıştı bilgisayarlı ayar yaptırmadım o zamandan beri bujileride değiştirmedim şimdi bunları yapsam acaba yakıtta bir artış falan olurmu ??

Tam tersine azalma olur, bu kadar bakımsız insanlar nasıl bırakabiliyor anlamıyorum gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...