Jump to content

Kırmızı TR'li Plakalara İşlem Yapılıyor

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben çıkartmayacam.çok güzel duruyor. ayrıca zararı olduğunu da düşünmüyorum. cam filmi gibi, egzoz gibi dışarıya bir zararı yok bunun. bayrağımızı simgelediği için takıyorum.

polis durdurursa o zaman bakarız icabına

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

polis söktürmezse bile paşa paşa muayene istasyonunda sökersiniz benden söylemesi yoksa aracınız muayeneden geçmez  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

hehehe işleri güçleri yok sanki plakalarla uğraşıyorlar ya ha mavi olmuş ha kırmızı ne fark eder kırmızı daha çok yakışıyor bi kere :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forum kuralları arasında "trafik kurallarına aykırı hareketleri övmek, özendirmek yasaktır" gibi bir kural var ve bu başlık altında yazılan çoğu mesaj bu kurala aykırı duruma düşüyor. Abi kuralda mavi yazıyorsa mavi olacak, uymamak için bahane üretmeye gerek yok. :)

Eğer bir kuralın, yasanın yanlış olduğunu düşünüyorsak örgütlenip meclise veya ilgili kuruma baskı yaparız, değişmesini sağlarız. Demokrasi böyle işler. Kurala uymamak çözüm değil. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Forum kuralları arasında "trafik kurallarına aykırı hareketleri övmek, özendirmek yasaktır" gibi bir kural var ve bu başlık altında yazılan çoğu mesaj bu kurala aykırı duruma düşüyor. Abi kuralda mavi yazıyorsa mavi olacak, uymamak için bahane üretmeye gerek yok. :)

Eğer bir kuralın, yasanın yanlış olduğunu düşünüyorsak örgütlenip meclise veya ilgili kuruma baskı yaparız, değişmesini sağlarız. Demokrasi böyle işler. Kurala uymamak çözüm değil.  ;)

dogru sölüyorsun demokrasiler öyle işliyor ama sözde demokrasiler dediğin gibi olmuyor malesef
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saçma sapan kurallar varsa kurallar çiğnenmek içindir diyorum

Bir kuralın saçma sapan olup olmadığına ben, siz, ya da herhangi biri karar veremez. Eğer saçma olduğunu herkes kabul ediyorsa zaten benim bir önceki mesajda yazdığıma geliyor durum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dogru sölüyorsun demokrasiler öyle işliyor ama sözde demokrasiler dediğin gibi olmuyor malesef

Demokrasiyi olması gerektiği gibi yaşatması gereken de biziz, "sözde demokrasi" haline getiren de. Biziz yani halk.

Konuya dönmek gerekirse; doğru olan mavi plaka kuralına uymaktır. Eğer bu kural saçmaysa da kurala uymamak değil, değişmesi için gereğini yapmaktır bize düşen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...