Jump to content

Araba Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ya ben size bısey anlatayımda siz beni bi teselli edin sanırım 4-5 ay eveldı.sola sokaga donus var ve neredeyse gerıye doner gıbı yanı 90 derece degılde45 derece gıbı . o açıyla bı sokak oldugu ıcın zaten durdum.karsıdan nıssan pickup tarzı bı araba geliyodu oda bı 5 boy ılerdeydı bende kalktıgım yerden 1.5 boy ılerledım saga gırerım nıssana yol verırım dedım.1.5 boy ılerledım gercekten cok yavasım.sol tarafta kaldırımda ııcnde 5 yaslarında coocukta olan 4-5 kısılık bı coocuk gurubu .5yasındakı gerı geri kosmaya basladı.oyun oynyolar aynı zamanda gerı gerı kosan yuzunu bana donmeye baslıyo (işin pislık tarafı cocok gerı gerı kosarken yavastan hızlıya aynı zamanda gerı donuyo.ben 1.bucuk araba boyu ılerlemısım.ve gorur gormezde zaten durudm.cocuk zaten solumda ve yuzunu doner donmez arabayla karsılasıyo.o duramadı.dırek yuzu bana bakarak kossa zaten benı gorecek ve duracak.ben durudm o duramadı yan kapıya carptı yere bıle dusmedı.bende nıssanı bıle dusunmeden.arabayı caşlısır vazıyette orada bıraktım.aglayan coocuga sarıldım.oda korktu dıye.arabamın bı darbesı yok.coocugun arabaya darbesı var.ve coocuk yere bıle dusmedi.ben korktu dıye tesellı etmek ıcn durdum.neyse bındım arabayı o dedıgım saga soktum.annesı babasına bakarken dedesı ve annesını bulduum.yanı onuda ben buldum aılesı zaten olayı bıle gormedı.aldım kontrol olsun dıye hastaneye gıttık.yanımda bes kurus para yok.adam allah razı olsun uyandı olaylara.arayı ıyı ettık.coocugun gerı gerı kostugunu benım durudgumu coocgun duramadıgını bı anda karsısında arbayı gorup korktugunu.anladı cok sukur..neyse trafik kazası oldugu ııcn hastane polıslerı aramıs.mecbur ıfade vercekmısız.o arada doktor coocuga soruyo neyın var dıye.coocuk.bogazım agrıyo dıyo ıncınen bıyerı dahı yok. karakola gıttık.ıfade verdık. o arada babam geldı gelene kadarda devamlı coocugu sordu(kndımı ovmek ıcın soylemıyorum. raba konusunda babam gercekten cok guvenır bana )cocukta bıseyyyok ve sucsuzum babmda olayı ve benı anladı.bu sefer coocugun dedesıne dedıkı gecmıs olsun dedı.ya dedı olay boyle boyle olmus bu durumda eger tup kamyona ekmek arabası(esenler ucyuzlu gubı bı yerde oluyo olay) olsaydı adam duramasaydı coocuk altına gırseydi olseydı daha mı ıyı olacaktı bu coocugun ebeveyını nerdeydı bu coocuk 5 yasında dedı.ama gercekten ıyı nıyetı ve sıcaklıgıyla soyledı..kadın ordan bı kalktı ben ıffademı dehıstırıyorum ben sıkayetcıyım vs vs dıye bagırmaya basladı.hem suclu hem guclusunuz ya felan dedı yırttı kendını babam dedıkı bakın yanlıs anlıyosuz felan.ama kadını tutana ask olsun.neyse ıfadeler verıldı savcı demıs bu gece kalsın yarın getırırsınız demıs ellerım kelepcelı karakoldan bakırkoydekı adalet bınasımı ne ..oraya gıttım.yanımda terorıst kılıklı adamlar bıle serbest ve kelepceszı olaya bak.neys esavcı odasına aldı.ya dedı fazla uzatmayın anlasmaya bak dedı.arkasını dondu.hadı gıdın dedı.ana bu savcı benı ıcerde tutan savcı olamazdı..okadar kolay dedıkı arksaını dondu gıtdın hemen dedı.neyse nısanlımla ablamda o bınanın kapısında benı beklıyodu..cıktım eve gıttım.ama bı gece nezaret hanede yattımkı.karakol nedır bılmem.meger ben yatarken babamın yanına polısler gelıp gıdıyomus. bılmemne baskomsere cık o yardımcı olur ya dıyen belkı 6-7 kısı gelmıs babamın yanına ayrı zamanlarda. cunku 2 gun sonra karsı tarafın olayı gormeden kafadan atarak verdıgı ıfadeyı okumak icin karakola gıttım.polıs tanıyamadı bunun neyı vardı bu kım dedı.oburku agzından kacırdı ya amırım gecen savcı neden tuttunuz demıstı ya ıste o arkadas dedi.benım betım benzım attı agzını nereye acıcan,, sen bunu kıme sıkeyat edıcenkı.dondum geldım.aılede sıkayetcı olmadı demekkı,, hala bı kagıt gelmedı..hanı mahkeme olsun felan..babam gelen polısler rusvet ıstıyolar demekkı..hanı baskomser halleder hallder dıyenler.ya nasıl zoruma gıttı anlatamam.olayı gormeyen aılenın verdıgı ıfadeyle bas komserın buyuk ıhtımal rusvet ıstemesıyle.ben bı gece sucsuz yere ıcerde kaldım:(:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun.bu işi bol çocuklu aileler sıfr para kazanmak için bile yapıyor.mahalle aralarında falan çok dikkatli olmak lazım vesselam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...