Jump to content

626 modifiye

mazda0626
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 model 626m var hiç 626 modifiye ettiren varmı yada neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

aranızda hiç xenon taktıran varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

xenon modifiyeci için baslica bi gereksinim gibi. 200 ytl civarinda taktirabiliyorsun burada. ankara da ne kadardir bilemem. burada bi modifiyeli 626 wardi. 1 ay öncesine kadar. artik yok pert oldu araba. halen saglam olsaydi sana fikir maksadinda birkaç resim çekip gösterirdim ama maalesef. Eger 626' yi modlarsan. güzel bisey olacagini biliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu an öncelikle xenon taktırmayı düşünüyorum uzun farada takılabiliyomu bi de sis farı yok aracımda daha önce alıp taktıran varmı fiyat olarak çokmu tutar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu an öncelikle xenon taktırmayı düşünüyorum uzun farada takılabiliyomu bi de sis farı yok aracımda daha önce alıp taktıran varmı fiyat olarak çokmu tutar

Bence uzun farlara gerek yok.Hem fazla kullanılmıyor,hemde sellektör yaparken anlaşılmıyormuş.Xenonlar baya bir fiyat olarak düştü.Sis farı İstanbulda oturuyorsan Aksarayda bulabilirsin .Sislere Xenon taktıran arkadaşlar var.Ben taktırmadım.Onun yerine beyaz ampul taktırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

evet ne tür bi modifiye isteğin var?dış görünüm mü?motor mu?ses mi? vs vs.

motor modifiyesi istiyorsan,turbo falan o zaman yardımcı olabilirim.bi arkadaş var ankarada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

arkadaşlar 94 626 ma yan marşpel nasıl gider varmı detaylı resim kapıdan dolayı aklım almadı kapı aşşagı dogru yuvarlak iniyo nasıl marşpel olur bu araca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bende Sonradan ilave olarak Xenon Far var (Kısa), Park Sensörü ve Çelik Jant Mevcut.

Fırsatım olursa ve daha doğrusu tam olarak ne yaptırmam gerektiğini öğrenip karar verebilirsem modifiye düşünüyorum hem performans hem de dış görüşün bazında. aslında yakında alternatif projeler gelecek tasarımcı kuzenler sayesinde. geldiğinde sizinlede paylaşmaya çalışırım ;) telif haklarına takılmaz ise :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Galeride xavalon isimli bir arkadaşımız var 626 yumurta mıdır balon mudur kasa bak bakalım nasıl modifiye yapmış ...

Linki de budur:

http://www.mazdaclubtr.com/forum/index.php?action=gallery;su=user;cat=75;u=1021

teşekkürler sanırım kapı altlarını kesmişler bu marşpel bu şekilde oturmaz çünkü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

teşekkürler sanırım kapı altlarını kesmişler bu marşpel bu şekilde oturmaz çünkü

Kapı altları kesilmedi. Marşpieller kapılara göre kalıba alındı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Avrupa'da Mazda 626 2.5 V6 modelinde fabrika çıkış olarak lip kit adıyla anılan etek, ön ve arka tampon ekleri var. Bunları nasıl bulabiliriz acaba bir fikri olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Avrupa'da Mazda 626 2.5 V6 modelinde fabrika çıkış olarak lip kit adıyla anılan etek, ön ve arka tampon ekleri var. Bunları nasıl bulabiliriz acaba bir fikri olan var mı?

Forumd araştırma yaparsan İsviçre'de ikamet eden bi üyemiz Almanya'da bulduğunu yazmıştı... İlgilenmediğim için şimdi hatırlamıyorum... Kelimelerden araştırırsan bulursun sanırım...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...