Jump to content

Mrs & Mr Uyumsuz

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• halil_i

8

• emredeler

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

kankam la biz olmayız öyle sizin gibi :D

Hahahahaha siz daha beter olursunuz var ya hiç gıkınız çıkmaz :D Biz gene eski toprak sayılırız size göre :D  :2funny:  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hahahahaha siz daha beter olursunuz var ya hiç gıkınız çıkmaz :D Biz gene eski toprak sayılırız size göre :D  :2funny:  :2funny:

Meydan bize kaldı atar tutarız istediğimiz gibi :D Evlendikten sonra her şekilde makara yapacaksınız zaten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meydan bize kaldı atar tutarız istediğimiz gibi :D Evlendikten sonra her şekilde makara yapacaksınız zaten :D

derler derler olmasakda light oldu  derler bize  kanka :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler, ömür boyu sağlık ve mutluluklar junior uyumsuzlarınızla birlikte inşallah...:) Lakin tek yastık kullanmayın, paranız var, iki tane alın, hatta iki yatak olsun mümkünse, tecrübe konuşuyor....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tebrikler, ömür boyu sağlık ve mutluluklar junior uyumsuzlarınızla birlikte inşallah...:) Lakin tek yastık kullanmayın, paranız var, iki tane alın, hatta iki yatak olsun mümkünse, tecrübe konuşuyor....:D

evet evet yastık 2 adet düğünde takılanlarla yatagıda 2 licez insallah :D :D Selman abi bu arada telgrafını daha dün gördüm biraz gecikmeli verdi teslim alan şahış ayrıca teşekkür ederim abi saolasın ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

daha çeyizi taşırken yarın gelecekler diyordun abi doğalgazı elenktürüğü telefonu bağlamaya  :2funny:  :tey:

yok öle olmadı o iş işte kombi bile düğün günümde baglandı birde t telekomun evli çiftlere kampanyası varmış ondan faydalanmak için mecburen bekledik dünde evlilik cüzdanımızı saklayan akrabayı tartaklama  metoduyla cüzdanı vermeye ikna ettik ayrın öbür gün başvururum inşallah :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sevil'den azar işitmek istemiyorsan Internet için acele etme :D

kendide evde ya şimdi tatil boyunca ben işteyken sıkılıyor, dügütürkte bi yere kadar yani :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Onun ihtiyacı varsa o zaman azar işitmek istemiyorsan hemen bağlat :D

:2funny: :2funny: ulan ne fırıldak adminsin sen bi o yöne bi bu yöne benide şaşırttın ice :D :D :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar tebrikler.Ben düğünleri pek sevmem ama güzel oldu.Hatta kendi düğünüme bile gitmemiştim sıkılırım diye  :D Aile gibi toplandık be.Bide Bülo bize en kral masayı ayarlamış.Arkadaşlar bunun değerini bilin.  O0  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...